Comunicat de la FSM sobre el decret presidencial racista del Govern dels EUA

Comunicat de la FSM sobre el decret presidencial racista del Govern dels EUA

La FSM, en representació de 92 milions de treballadors i treballadores en cada racó del món, condemna enèrgicament el decret presidencial racista del govern dels EUA que prohibeix l’ingrés de viatgers des de set països (Síria, Somàlia, Sudan, Iran, l’Iraq, Líbia, Yemén) en els EUA, culpant-los de “terrorisme islàmic”, separant els pobles del món segons la seva religió.

Ha oblidat el President Trump que l’ISIS va ser creat, finançat, armat i recolzat pel govern dels EUA dirigit pel President Obama? La política nord-americana va ser la que va ensagnar els pobles de Síria, Líbia, Afganistan, l’Iraq i d’altres llocs.

El racisme i la intolerància promulgada pels capitalistes i els seus governs tenen la intenció de separar i dividir als treballadors del món, tornant els uns en contra dels altres i no contra els capitalistes i la seva classe.

En el seu esforç, els capitalistes estan explotant els atemptats terroristes a Turquia i la Unió Europea així com els recents assassinats de sis musulmans mentre resaven a Quebec, Canadà. En última instància, estan aspirant a prendre noves mesures contra les lluites dels pobles i de tots els que estan resistint als projectes dels imperialistes.

La Federació Sindical Mundial, fidel als seus prinicipis internacionalistes, crida als treballadors del món, sigui el que sigui la seva religió, color o idioma, a unir-se sota les banderes de les organitzacions classistes i a lluitar contra el seu enemic comú, els capitalistes i la seva classe, per un món sense guerres, pobresa i racisme. Per un món sense explotació de l’home per l’home.

La FSM demana que es retiri el decret racista contra els 7 països i expressa la seva solidaritat amb les famílies dels sis musulmans que injustament van perdre la vida a Quebec.