Solidaritat amb els treballadors en lluita de Panrico des de Santa Coloma de Gramenet

Solidaritat amb els treballadors en lluita de Panrico des de Santa Coloma de Gramenet

Ahir dilluns a la Plaça la Vila de Santa Coloma de Gramenet es va realitzar un acte unitari convocat pel PCPC en solidaritat amb els treballadors en vaga indefinida de la Panrico de Santa Perpètua de la Mogoda. A l’acte van assistir mig centenar de persones, entre veïns, entitats i partits polítics.

El comunicat va ser llegit per un camarada del PCPC, el qual ha participat en els piquets i en les diverses marxes i concentracions al costat dels companys en lluita de Panrico. Aquest comunicat, amb un alt contingut de classe, va denunciar les diverses humiliacions que pateixen els treballadors per part de la direcció de l’empresa i les deplorables actuacions dels cossos de repressió de l’Estat.

Així mateix, es va exigir la dimissió del Conseller d’Interior i del Conseller d’Empresa i Ocupació per actuar com els capatassos dels interessos capitalistes. Es va exigir el pagament íntegre de les nòmines, la retirada del pre-concurs de creditors, la retirada de les propostes de reducció salarial i d’acomiadaments.

Aquest acte de solidaritat ha de ser un esglaó més en la consecució de la imprescindible i necessària unitat de tots els treballadors, ja que actuant tots units com un sol puny serem capaços de canviar aquest sistema caduc. Els capitalistes tremolen de por davant d’una classe obrera conscienciada, unida i combativa.

La lluita dels treballadors i treballadores de Panrico és la lluita de la classe obrera!

Endavant amb la vaga indefinida!

Unitat i lluita!