EL PCPC PRESENT A LA MANIFESTACIÓ UNITÀRIA PER LA DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES

EL PCPC PRESENT A LA MANIFESTACIÓ UNITÀRIA PER LA DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES

El passat 28 d’octubre es va celebrar la manifestació unitària en defensa de les pensions públiques que de manera anual recorre el centre de Madrid. Tots els anys en aquest acte es congreguen milers de treballadors i treballadores, tant pensionistes com en actiu, per defensar els sistema públic de pensions i, per extensió, la resta de serveis públics. Aquest any no va ser una excepció i milers de manifestants van recórrer el centre de la capital exigint el manteniment tant de les pensions com de la resta de serveis públics.

Una delegació de militants del PCPC vam estar presents a la manifestació i vam integrar el bloc del nostre Partit germà a la resta de l’estat, el PCPE. Al llarg de tot el recorregut es van llançar consignes a favor de la lluita de la classe obrera i en defensa de les pensions i serveis públics.

També es va denunciar el genocidi que l’estat d’Israel està perpetrant en contra del poble palestí.

Els drets de la classe treballadora només es poden defensar amb lluita i mobilització i, per això, es fonamental recolzar totes aquelles convocatòries que, com aquesta, tractin de defensar aquests drets.

NO A LA PRIVATITZACIÓ DE LES PENSIONS I ELS SERVEIS PÚBLICS!!!

PER LA MILLORA DE LES CONDICIONS DE VIDA DE LA CLASSE TREBALLADORA!!!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!!

Secretaria de Moviment Obrer i Sindical