Als treballadors i treballadores d’ATENTO i EXTEL

Als treballadors i treballadores d’ATENTO i EXTEL

Els treballadors d’ATENTO i EXTEL heu dit prou d’abusos. Prou de continus canvis de torn, modificació de les condicions laborals, impossibilitat de conciliació de la vida laboral i familiar, jornades parcials, salaris de misèria… És intolerable que a molts treballadors/es no se us pagui i us reconegui per la vostra categoria laboral (gestor telefònic), per la feina que realment esteu desenvolupant. Menció especial mereixen les contínues amenaces i la continua pressió psicològica que genera estrès, afectant greument la salut. Aquest és un exemple clar de com els capitalistes utilitzen els treballadors/es com a meres eines per obtenir el màxim benefici.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i Joves Comunistes del Poble Català (CJC-JCPC) volem mostrar la nostra solidaritat, suport i la nostra total disposició a lluitar colze a colze amb els treballadors i treballadores de les empreses de Telemàrqueting Atento i EXTEL en defensa de les vostres justes reivindicacions.

Per als comunistes la vostra vaga conjunta és molt important perquè demostra la unitat d’acció de tots els treballadors i treballadores que, més enllà de pertànyer a una o altra empresa, demostren que defensen els mateixos drets davant la mateixa patronal que només busca esprémer més i més als treballadors dels centres d’atenció telefònica. Aquesta unitat s’ha de mantenir i desenvolupar més enllà de la lluita del dia 23 de Juny, forjant estructures organitzatives unitàries, Comitès per a la Unitat Obrera, que agrupin a tots els treballadors i treballadores del sector per a la defensa dels seus interessos i drets.

Companys i companyes, tot el nostre ànim en la vostra lluita, ja és hora que els treballadors del telemarketing es facin sentir i es visualitzi tot aquest treball silenciós que l’empresa no reconeix. Un sector on som conscients de la duresa que comporta qualsevol conflictivitat, i la repressió sindical que hi ha davant la mínima reivindicació de les vostres condicions laborals. El sector del telemàrqueting i dels centres d’atenció telefònica és un dels més precaris del nostre país i es farà respectar amb lluites com la vostra.

Ni un pas enrere!
Endavant els i les treballadores del telemarketing!
La vostra lluita és la mateixa que la de tota la classe obrera!

Partit Comunista del Poble de Catalunya
CJC-Joves Comunistes del Poble Català