UNA EMPRESA MÉS QUE SEGUEIX EXPLOTANT ELS TREBALLADORS, FINS I TOT AMB L’ESTAT ALARMA SANITÀRIA.

UNA EMPRESA MÉS QUE SEGUEIX EXPLOTANT ELS TREBALLADORS, FINS I TOT AMB L’ESTAT ALARMA SANITÀRIA.

L’empresa IASO de Lleida, que confecciona tendals, para-sols i també es dedica a la venda de mobles, totes elles activitats, no essencials, continuar oberta, per seguir obtenint l’apreciada plusvàlua, per part dels propietaris, sense en tenir en compte en cap moment la seguretat dels seus treballadors.


Amb tot i això, com a baixat considerablement la demanda i per tant el treball, aquesta empresa ha optat per acomiadar a tots els treballadors temporals i a un terç dels que tenien contracte indefinit. Al mateix temps, a causa de la poca demanda, també s’ha acomiadat a tots els comercials. Els treballadors d’oficina, en la seva majoria, s’han agafat a treballar des de casa.


En el capitalisme, tant amb estat d’alarma o sense, el que no canvia és que els empresaris han d’obtenir els màxims beneficis i deixar als treballadors les pèrdues i fins i tot l’augment de l’explotació o també quedar-se sense feina.


Des del PCPC, tant amb la situació actual, com després, seguirem donant la batalla per la defensa dels treballadors i treballadores. En definitiva, som els treballadors els que creem tota la riquesa.   

PER LA UNITAT DE LA CLASSE OBRERA, PEL FRONT OBRER I POPULAR PEL SOCIALISME!!!!

Lleida 23 de març de 2020.