EN RECORD D’ANTONIO CHACÓN JIMÉNEZ. Cofundador de CC.OO

EN RECORD D’ANTONIO CHACÓN JIMÉNEZ. Cofundador de CC.OO

En el dia d’ahir, a un dia de complir els 89 anys, ha iniciat la seva partida física Antonio Chacón Jiménez, veterà comunista que va dedicar la seva vida, des de la seva joventut, a la lluita contra el caciquisme opressor andalús i a Catalunya, des de la seva immigració a aquesta i fins al darrer dia contra el sistema burgès capitalista de forma total.
Va combatre colze a colze amb els seus camarades i companys/es, sent un dels constructors del sindicat de CC OO des dels seus inicis que li va suposar ser represaliat per la dictadura franquista en diverses ocasions… Per la seva consciència i tenacitat ideològica es va convertir en un destacat dirigent sindical en el ram de la construcció a les Terres de Ponent.
Els seus amics i germans de classe, que militem al Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), el recordarem sempre com un revolucionari exemplar que ho va donar tot per la defensa de la classe obrera. Expressem el nostre reconeixement al company Antonio Chacón Jiménez i enviem el nostre sentit condol a la seva família i als seus camarades més propers. Chacón ha fet de la seva vida un compromís en la defensa de la classe obrera i de les idees del socialisme. Present en multitud de lluites obreres, veïnals i populars. Ferm defensor de la república i dels drets nacionals de Catalunya. El fet de no renunciar als principis revolucionaris el converteix en un dels imprescindibles de la classe obrera. Company Chacón, que la terra et sigui lleu!! Nota. Adjuntem foto d’Antonio Chacón – al centre – en un dels actes del PCPC del 2014 d’homenatge als combatents republicans i víctimes del feixisme a Lleida.


Lleida a 31 de desembre de 2021
Comitè Intercomarcal del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) a les Terres de Lleida.