Recta final de campanya del PCPC a Lleida

Recta final de campanya del PCPC a Lleida

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) ha realitzat en la recta final de campanya un repartiment de tríptics pel centre de la ciutat i els polígons del Segre i dels Frares. Josep Maria Baró, cap de llista del PCPC al Congrés, “ha demanat als treballadors i les treballadores  que facin una bona reflexió i decisió a l’hora d’escollir als seus representants a les Corts Generals. Votar l’opció  comunista del PCPC significa enfortir la veu i els interessos de la classe obrera “. Els ha recordat que ” els partits del sistema són els responsables de la desindustrialització pel seu suport a l’entrada a la CEE ,Unió Europea, Euro…que ha suposat la destrucció d’importants sectors de l’economia lleidatana: agricultura, ramaderia, comerç…

Josep Maria Baró ha comentat també que ” aquests dies s´han escoltat nombrosos missatges i programes sobre el model de país que pretenen posar il.lusions al poble treballador que és possible fer una política social dins del capitalisme.  Els partits que entrin al Parlament espanyol, enfrontats durament en la campanya electoral, faran els pactes pertinents per salvaguardar els interessos de la burgesia “.

El PCPC  pensem que en els propers mesos es veurà el desengany d’una part del poble que s´ha  deixat captivar per les estratègies manipuladores de l’actual bloc de poder que està intentant consolidar una Segona Transició, que torni a donar estabilitat al sistema capitalista. Els canvis promesos, i les noves forces emergents, posaran de manifest la seva absoluta inconsistència i falsedat.

La única proposta política que s’ha expressat amb un discurs centrat en la classe obrera ha estat el PCPC. La nostra formació treballarà per a que el desengany es converteixi en avanç de la consciència de la classe obrera i popular. El nostre treball seguirà estant enfocat en intentar unir les lluites per aconseguir victòries per a la classe obrera. La nostra aposta de futur passa per la construcció del socialisme.

SI TOT HO PRODUÏM. TOT HO DECIDIM !
PEL PODER OBRER I EL SOCIALISME

Lleida a 18 de desembre de 2015
PCPC-Ponent