L´Ajuntament de Santa Coloma denega al PCPC els locals per fer xerrada de Corea

L´Ajuntament de Santa Coloma denega al PCPC els locals per fer xerrada de Corea

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) denunciem el fet que l’Ajuntament de Santa Coloma ens hagi denegat la possibilitat de fer cap acte de Corea als centres cívics existents a la ciutat.

El dia 18 de Maig se’ns va donar la confirmació de poder fer al Centre Cívic ” Can Mariner la xerrada “Corea del Nord davant l´amenaça imperialista”. Des d’aquest mateix centre se’ns va sugerir fer-la al Centre d’Art Contemporani ” Can Sisteré ” (darrera de l´Ajuntament) perquè  lo més segur que el ponent principal (Alejandro Cao de Benós) “desbordaria l’aforament” de ” Can Mariner “. A Can Sisteré se’ns va confirmar que pel dimarts 6 de Juny a les 18.30 h no hi hauria cap problema per fer-la perquè estava lliure la sala d´actes i per això el PCPC va tramitar nova instància formalment a l’Ajuntament. Dimarts 30/5 se’ns denega Can Sisteré i el 2/6 se’ns denega fer-ho també a Can Mariner amb la falsa excusa de que hi havien altres activitats programades. Tot mentida! Inclús se’ns va negar a sortir a l’agenda del butlletí setmanal de l’Ajuntament “perquè ho organitzava un partit polític”. Tampoc ho van voler publicar únicament com a KFA que era l’altre entitat organitzadora.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) denunciem aquesta decisió política de l’Alcaldia i del grup municipal del PSC. S’ha posat de manifest la seva poca honradesa i manca d’ètica agreujat per la negació a darrera hora d´aquests espais públics que manté la ciutadania i que tenen que estar al servei de les entitats socials i del poble.

Davant d’aquesta situació hem decidit mantenir la celebració d’aquest acte a la Seu Central del PCPC (c/Balldovina, 28. baixos. Santa Coloma) el proper dimarts 6 de Juny a les 18.30 h. Adjuntem el cartell  modificat novament.

Comitè Executiu del PCPC