La lluita continua

La lluita continua

img-20160910-wa0008    img-20160910-wa0009

(Imatges corresponents al tall de carretera número 99 efectuat ahir)

El PCPC (Partit Comunista del Poble de Catalunya) fem nostra la preocupació i la ràbia per l’augment de la mortalitat a la carretera nacional 340, conseqüència lògica de la massificació creixent de la circulació i de les mesures irracionals aplicades. Manifestem mitjançant aquest comunicat el nostre posicionament sobre el moviment del poble, en lluita per aconseguir la gratuïtat de la AP-7.

– Ens solidaritzem i ens unim a la lluita, per revindicar la gratuïtat de la AP-7 i cridem a participar en els talls de carretera que organitzen els veïns a diferents punts de la N-340 tant a Catalunya com al País Valencià, tots els dijous a partir de les 15h i els altres dies de la setmana a les 19h a Amposta, davant del restaurant Baix Ebre.

– Ens oposem a les nefastes polítiques d’obra pública (rotondes) que accentuarán les situacions de risc d’accidents i que invaliden qualsevol pla efectiu d’evaquació de la gent, que es pot veure afectada en cas d’un posible accident o atemptat, de les indústries químiques o nuclears, sobre tot a les terres de l’Ebre.

– Denunciem la irracionalitat d’instaurar la línea continua en molts dels trams de la N-340 i la reducció de la velocitat a 80 km/hora amb l’excusa d’evitar accidents, ja que el que están aconseguint és que la majoria dels conductors optin per anar pagant per l’autopista.

– Denunciem les politíques marrulleres del “divideix i guanyaràs” que intenten separar de la lluita per la gratuïtat de la AP-7 als transportistes, oferint-los bonificacions polítiques que sols beneficien a les empreses concessionàries.

– Demanem el fi de la concessió sense cap tipus d’indemnització a les empreses que fins avui han gaudit d’aquestes concessions i el pas immediat de la gestió d’aquesta vía de comunicació i transport a mans de l’Estat.

– Així mateix denunciem als alcaldes i polítics “peseteros”, que busquen aprofitar-se d’aquest moviment popular per treure rentabilitat de cara a les properes eleccions.

AP-7 GRATUITA JA!

PCPC-Terres de l’Ebre