Amposta vota massivament al referèndum

Amposta vota massivament al referèndum

     

El passat diumenge el poble d’Amposta va anar a votar com a dret democràtic que l’estat volia impedir. La resposta va ser massiva després que a Sant Carles de la Ràpita la Guàrdia Civil carregués contra la població majoritàriament contra gent gran, nens i joves  es van comptabilitzar més de 50 ferits, i entre ells persones grans de més de 80 anys.

Per aquest fet a primeres hores del matí es decidí que tots els col·legis electorals d’Amposta s’havien d’unir en un situat al Pavelló firal. De fet es van organitzar barricades i es van tallar tots els accessos al recinte, situant files i files de cotxes a la carretera d’accés al mateix.

Els Comunistes d’Amposta no vam faltar a la cita, vam anar a votar i ens vam quedar per fer suport al poble, mobilitzat per defensar el legítim dret al vot. Potser per les barricades i per les més de 4000 persones que custodiaven el recinte, les més de 40 furgonetes antiavalots, de la Guàrdia Civil, que estaven als afores de la ciutat no van actuar, i van decidir anar a poblacions més accessibles i que presentessin menys resistència com Roquetes o Mora d’Ebre.

A Deltebre tampoc es van atrevir a dirigir les seves passes, ja que la seva població va tallar tots els accessos amb maquinària agrícola i camions, a més de fixar les urnes a terra amb formigó.

Ni un pas enrere!

PCPC d’Amposta Cèl·lula Rogelio Iranzo