Indemnització a ACS pel projecte CASTOR

Indemnització a ACS pel projecte CASTOR

El capitalisme espanyol en etapa de continua descomposició en el marc de la crisi estructural del sistema capitalista, no deixa de mostrar la seva cara més grotesca cada dia que passa. Mentre els atacs a les capes populars i la classe treballadora s’accentuen, la connivència entre les elits, polítiques i econòmiques representants dels interessos de la burgesia deixen un panorama desolador.

Ara, se li ha de sumar la indemnització 1.350 milions d’Euros que el govern espanyol ha donat a l’empresa ACS, propietat d’un dels més grans capitalistes de l’Estat Espanyol, l’empresari madrileny, Florentino Pérez, per la instal·lació fallida del magatzem permanent de gas a les costes de Vinaròs i Alcanar, suspesa pels terratrèmols que va provocar durant les primeres etapes d’introducció del gas fruït de diversos errors de càlcul i planificació.

Des del PCPC, ja vam denunciar el projecte CASTOR, molt abans que els fets que van provocar la seva paralització passessin.

Un cop més, queda clar que amb el capitalisme, la classe obrera no té res a guanyar, mentre veiem com les pèrdues es socialitzen i la pobresa i exclusió es generalitza afectant cada cop amb més duresa a amplis sectors de la classe treballadora, els beneficis és van concentrant en un número més reduït de mans.

No és un canvi de les cares dels qui gestionen el sistema capitalista el que ens salvarà, sinó que la superació d’aquest sistema esgotat és l’únic camí.

Per la unitat de la classe treballadora i amb el front obrer i popular, avancem cap al socialisme
Socialisme o barbàrie!