Antifeixisme

Antifeixisme

El PCPC i els JCPC volem mostrar el nostre total rebuig alhora que preocupació, davant els últims fets ocorreguts a la província de Tarragona protagonitzats pel partit feixista Democràcia Nacional.

A l’acte realitzat el passat diumenge al barri Tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, hem d’afegir pintades aparegudes al municipi d’El Vendrell o reunions dels feixistes en el mateix municipi.

Amb el seu discurs racista i xenòfob intenten, entre altres coses, culpabilitzar als refugiats dels diferents problemes que pateix el poble treballador com poden ser l’atur, fam, etc … Refugiats, aquests, que han de fugir de les diferents guerres provocades per l’imperialisme a mig món com pot ser a Síria, Iemen, Iraq o Líbia.

Les retallades produïdes en sanitat i educació, la pobresa, els desnonaments, la fam o els milions de treballadors a l’atur són fruit dels sistema capitalista en què vivim i elements essencials realitzats per la burgesia per remuntar la crisi econòmica iniciada el 2007 i augmentar la seva taxa de beneficis a costa del poble treballador.

 

És de vital importància que la classe obrera no es deixi enganyar per aquests discursos populistes i racistes que culpabilitza les víctimes de totes aquestes guerres, dels problemes que pateix el poble. El culpable és la burgesia i el capitalisme.

 

Per això debem mostrar la nostra unitat i el nostre frontal rebuig contra els feixistes.

Fora feixistes dels nostres barris!
Feixisme mai més!

Cèl.lula de Tarragona del PCPC