Xerrada sobre Veneçuela a Tarragona

Xerrada sobre Veneçuela a Tarragona

Convocatòria: Dijous 14 de març a les 19.00 hores, Sala de Graus URV- Campus Catalunya, Tarragona.

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya us convidem a assistir aquest acte titulat “Revolució i conflicte en la construcció de la democràcia a Veneçuela”, organitzat per la Plataforma de Tarragona contra la Intervenció a Veneçuela.

Xerrada a càrrec de:

-Ricardo Capella (Cònsol General de Veneçuela a Barcelona ).

-Xavi Milian (Doctor en Dret).

Us hi esperem!

Partit Comunista del Poble de Catalunya

Us deixem el comunicat de la Plataforma de Tarragona contra la Intervenció a Veneçuela.

VENEÇUELA ÉS VÍCTIMA DE LA INTROMISSIÓ DELS EUA I DE LES MENTIDES I LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA INTERNACIONAL

Els mitjans “informatius” estan en mans de les grans empreses i són aquestes, per mitjà dels seus governs i periodistes submisos, les qui manipulen la informació escrita, parlada i en imatge. Concretament on més manipulen és en els canals de televisió que més veiem. Per això quan ens conten notícies, cal pensar en tot el contrari del que pretenen fer-nos creure.

Hi ha pobles que estan sent massacrats en aquests moments, com Palestina, El Iemen, Haití i uns altres i, aquests mateixos mitjans, ni ens ho mostren ni criminalitzen als seus corruptes governs. I és que aquests governs han estat imposats pels EUA com és el cas d’Haití, o bé els controla com és el cas d’Israel i Aràbia Saudita que massacren Palestina i El Iemen. Els crims comesos diàriament per aquests governs, són silenciats en Televisió.

De manera que, és a l’inrevés del que ens conten i ensenyen sobre Veneçuela. El poble de Bolívar porta 25 anys guanyant eleccions (supervisades internacionalment). No obstant això, els EUA i els seus lacais d’Amèrica i d’Europa, ofuscats d’ambició i odi, li diuen dictadura. La qüestió és, que volen apropiar-se de nou de les seves riqueses (petroli, gas natural, or, diamants, coltan, ferro, bauxita, enormes extensions de terres fèrtils i aigua, …) i tornar a guanyar molts diners com abans que Chávez les nacionalitzés. Per això, amb mentides, embargaments i sabotatges, volen acabar amb el seu legítim Govern.

Aquesta és la veritat que mai ens explicaran per televisió!

Als EUA no els importen els drets humans, els interessa només el petroli i altres riqueses.

Els pobles han de ser lliures per a resoldre els seus problemes sense que ningú hagi d’intervenir.

PLATAFORMA DE TARRAGONA CONTRA LA INTERVENCIÓ A VENEÇUELA