Vaga indefinida a Telefònica

Vaga indefinida a Telefònica

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya i els Joves Comunistes del Poble Català volem solidaritzar-nos amb la lluita de les treballadores i els treballadors de contractes, sub-contractes i persones en règim d’autònom de Telefónica.

Aquest col·lectiu porta realitzant vaga indefinida en algunes províncies de l’estat espanyol des del passat mes de març, encara que està sent silenciada pels mitjans de comunicació.

Esperem que la convocatòria de vaga indefinida del 7 d’abril a tot l’estat serveixi per visualitzar la lluita d’aquestes treballadores i treballadors per defensar el seu dret a un treball digne enfront d’una de les empreses “capdavanteres” en telecomunicacions a l’estat i al món, que estan sent obligats a treballar en condicions molt dures, amb jornades de 10 a 12 hores de dilluns a diumenge i sense vacances, cobrant a mes vençut sense saber si al final del mes tindran un sou digne.

Per això ens sumem a les reivindicacions realitzades des del col·lectiu com:

  • Millores per a treballadors i treballadores en règim autònom, sub-contractades i contractades directes
  • No al treball a preu fet
  • Derogació del contracte amb les noves condicions i baixades de barems
  • Incorporació dels falsos autònoms a la contractació directa
  • Que aquest acord sigui d’àmbit estatal per a totes les contractes, sub-contractes i treballadors i treballadores en règim autònom.

La unitat ens fa més fortes, l’organització invencibles!

Endavant amb la lluita pel treball digne a Telefónica!