Vaga a Renfe i ADIF

Vaga a Renfe i ADIF

El pròxim 31 de juliol s’ha convocat VAGA A RENFE, a la que s’ha de sumar la VAGA CONVOCADA PER ADIF pels dies 31 de juliol i 1 d’agost. Els motius de la VAGA són els de sempre, ja que la patronal del sector vol treure drets i destruir llocs de treball. Per això, des del Partit Comunista del Poble de Catalunya i els Joves Comunistes del Poble Català–CJC mostrem, com a classe obrera, el nostre recolzament i solidaritat amb els i les treballadores del Sector Ferroviari.

El capitalisme segueix les mateixes pautes de destrucció en tot el sector públic, intentant augmentar els beneficis per a les grans empreses i l’oligarquia a costa del que hem pagat entre tots i totes.

Primer destrueix la unitat de l’empresa creant unitats de negoci (Des del PCPC i els JCPC ens preguntem per a qui és el negoci?), després diu que RENFE perd diners, tot i tenir un increment de passatgers, pels costos que s’han de pagar a ADIF, que fins fa poc eren la mateixa empresa.

Tanquen línies per a què la gent vagi en AVE, limitant el desenvolupament de moltes poblacions a les quals s’incomunica, externalitzen el servei d’aparcaments, manteniment… sempre baixant els costos laborals i precaritzant els contractes, abaixant salaris i aplicant mobilitat forçosa als i les treballadores. Tots aquests motius ja serien suficients per a que el sector ferroviari lluités, però a més a més, el PCPC recolza sense cap mena de complex una VAGA QUE RECLAMA LLOCS DE TREBALL.

En aquests moments en els que la destrucció massiva d’ocupació està castigant durament la classe treballadora i la joventut en particular, animem als companys i companyes, i als usuaris del transport públic a seguir i recolzar una mobilització que reivindica més llocs de treball en totes les categories professionals tant de Renfe com d’Adif. Des del PCPC i els JCPC-CJC fem una crida per a reivindicar la recuperació de la unitat d’empresa, lluitar contra la liberalització del sector que res bo ens aportarà, tan sols encariment i misèria.

 

Partit Comunista del Poble de Catalunya