UN NOVEMBRE DE LLUITA I COMPROMÍS POLÍTIC PER CONSTRUIR EL PODER OBRER

UN NOVEMBRE DE LLUITA I COMPROMÍS POLÍTIC PER CONSTRUIR EL PODER OBRER

SEGUIM ENDAVANT ENFRONT DE LES AGRESSIONS DEL CAPITAL: UN NOVEMBRE DE LLUITA I COMPROMÍS POLÍTIC PER CONSTRUIR EL PODER OBRER


L’activitat del PCPC i la J-PCPC aquests darrers dies de novembre ha estat molt intensa: el PCPC ha participat activament de les dues convocatòries en defensa de la sobirania de Bolívia i contra el cop d’Estat, on hem contactat amb la comunitat boliviana a Catalunya per tal de solidaritzar-nos amb ells i establir la necessària col·laboració i solidaritat internacionalista per tal de difondre la realitat dels esdeveniments al seu país, i per extensió a tota Amèrica Llatina. Ja estem treballant activitats antiimperialistes i solidàries que en breu sortiran a la llum pública.


També hem commemorat el dia 16, com als darrers anys s’ha anat fent, l’aniversari de la Revolució d’Octubre, on hem gaudit d’una jornada plena d’activitats, on al matí les diferents Àrees del Partit i Secretaries han debatut les línies i objectius a seguir en diferents àmbits: Antiimperialisme, Moviment Obrer, Moviment Popular, Joventut…donant un important salt endavant la nostra organització. A la tarda, desprès del dinar popular, el Partit i la Joventut van realitzar un acte polític, a càrrec del Secretari General del PCPC i el Responsable Polític de la J-PCPC, defensant la vigència, ara més que mai, del marxisme-leninisme i l’internacionalisme proletari com a garantia de Pau i Futur per a la classe obrera internacional. Un acte que va comptar amb la presència i salutació de diferents representants de les comunitats síria i cubana.


També a la tarda, en Josep Consola de la Universitat Comunista dels Països Catalans (UCPC) va realitzar una ponència sobre les causes de la restauració capitalista a l’URSS, de la qual aviat tindrem un vídeo, que va resultar tremendament clarificadora i que de ben segur extraurem conclusions per al futur.


El mateix dia 16 una delegació del PCPC va ser present a l’acte en defensa de la Revolució Socialista Cubana celebrat a Barcelona al migdia.


El 17 el PCPC i la J-PCPC vam participar de la manifestació contra la “Llei Aragonès”, convocada per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès, de la qual som integrants. Vam ser-hi tant al nostre bloc propi com amb els sindicats i entitats socials de les quals formem part els militants i simpatitzants. Milers de treballadors i treballadores vam sortir al carrer a protestar i exigir l’avortament d’aquesta futura llei que pretén privatitzar 250 serveis públics essencials. Seguirem participant de les Plataformes i les seves reunions, tot intentant estendre al màxim el missatge d’obrir el debat directe amb els treballadors i treballadores als barris i centres de treball en assemblees participatives.


I finalment, el PCPC el dilluns 18, com cada dilluns, ha tornat al carrer amb la Marea Pensionista, reivindicant les pensions passades, presents i futures dignes i 100% públiques per la classe obrera.

El PCPC i la J-PCPC no ens aturem. Som marxistes-leninistes. No som un partit de xarxes socials ni de pega. Els militants, simpatitzants i amics del Partit i la Joventut portem al nostre ADN aquella premissa que diu: “no hi ha teoria sense pràctica ni a l’inrevés”. Nosaltres construïm estructures de contrapoder obrer i popular enfront el Capital i els seus intents de seguir augmentant l’explotació i opressió de la nostra classe. Nosaltres som llavor de Revolució!

PCPC, Barcelona, 20/11/2019.