Solidaritat amb Pablo Hasél

Solidaritat amb Pablo Hasél

El Partit Comunista del Poble de Catalunya vol expressar la seva solidaritat amb el raper Pablo Hasél, condemnat per l’Audiència Nacional a dos anys de presó -la pena màxima per a aquest tipus de delictes- per “enaltiment del terrorisme” a través de les seves cançons.

Estem davant d’una nova mostra que la Justícia, en el sistema capitalista, no és més que el braç executor de la repressió necessària per protegir els interessos de classe de l’estat burgés. Una repressió que creix i es torna més virulenta a mesura que, front els atacs perpetrats dia a dia contra els drets i llibertats de la classe obrera, avança el descontentament social.

És des d’aquesta perspectiva en la que s’ha d’encabir una sentència condemnatòria a un cantant negant que es pugui emparar a la llibertat d’expressió ja que en les seves lletres “batega d’una manera patent el discurs de l’odi”. Fent servir així el Codi Penal i aquest forat negre legislatiu anomenat  “apologia al terrorisme” com una pesada i opaca llosa amb la que aixafar totes aquelles expressions de pensament, i fins i tot de sentiment, que no resultin convenients per al sistema de dominació capitalista.

Davant d’un sistema jurídic amb el que la burgesia blinda la seva impunitat per cometre múltiples i gravíssims delictes mentre criminalitza la protesta i la denúncia que fan les víctimes del seu bàrbar sistema, el Partit Comunista del Poble de Catalunya reitera el seu suport a Pablo Hasél i fa una crida a la solidaritat amb tots els assetjats per la repressió del sistema capitalista i a l’organització de la classe obrera com a única via de defensa i confrontació efectiva.

SOLIDARITAT AMB PABLO HASSEL!

UNITAT I LLUITA FRONT LA REPRESSIÓ DEL CAPITAL!

Comitè Central del Partit Comunista del Poble de Catalunya

 

“¿Obispos diciendo que los homosexuales son enfermos, que las mujeres violadas iban provocando o protegiendo a pederastas? Reciben dinero público. ¿Nazis cogidos con lanzagranadas, hachas, pistolas y demás armas? No pisan prisión, son concejales de partidos nazis. ¿Homenajes a Franco en la TV o peperos en homenajes a la división azul? Son llamados demócratas. ¿El P$OE agilizando desahucios o apoyando guerras imperialistas? Más de lo mismo. ¿Racistas pidiendo por twitter que se asesinen inmigrantes y celebrando cuando son asesinados? Protegidos por la policía cuando se manifiestan. Podríamos pasar horas poniendo ejemplos tan lamentables. Sin embargo, protestar con firmeza contra eso está penado con prisión.”  Pablo Hasél