SOLIDARITAT AMB LA VAGA A TELEFÒNICA: NO SEREM LA SEVA MÀ D’OBRA ESCLAVA

SOLIDARITAT AMB LA VAGA A TELEFÒNICA: NO SEREM LA SEVA MÀ D’OBRA ESCLAVA

reducida

Recentment ha estat convocada en diferents punts de l’estat la vaga indefinida per als treballadors i treballadores de les diferents subcontractes dels tècnics de Telefónica i del sector del telemarketing de la mateixa empresa matriu Telefònica. Actualment ja hi ha 32 províncies de l’estat en vaga.

És per això pel que cridem a tot el conjunt dels treballadors i treballadores de les diferents empreses subcontractades i dels diferents sectors a adherir-se a aquesta vaga, doncs els nivells d’explotació als quals sotmet aquest monopoli de les telecomunicacions són iguals per a tothom independentment del nom de l’empresa que faci la nòmina.

Seguint aquesta vaga fermament i organitzant-se en assemblea on, democràticament, sigui la majoria dels treballadors i treballadores al marge de la seva afiliació sindical, o fins i tot si no pertanyen a cap sindicat, qui decideixi sobre el seu propi futur. Amb la unitat, els treballadors i les treballadores tenim el poder, doncs sense les nostres mans, sense el nostre treball, no s’atenen les trucades, no es reparteix el material, no es trameten les comandes, no es fa cap reparació, en definitiva, sense nosaltres res funciona.

Per tant, colze a colze lluitarem conjuntament per l’abolició del sistema de punts, la remuneració mínima equiparada a l’escala salarial de nou ingrés a Telefónica, és a dir 2008 euros bruts/mensuals, jornada de 40 h setmanals, i el pagament de les hores extres quan s’excedeixi l’horari de la jornada, la prohibició de la subcontractació i reivindicar el traspàs a plantilla fixa de Telefónica a mig termini.

També fem una crida a la resta de la classe obrera a solidaritzar-se amb la vaga, recolzant i difonent les accions dels treballadors i treballadores per fer sentir la seva veu, ja que l’empresa està utilitzant tots els recursos possibles per silenciar la ràpida i massiva extensió de la vaga i per sembrar la por i la desunió entre els i les vaguistes. Les estructures dels sindicats majoritaris estan éssent utilitzades, una vegada més, per negociar condicions a la baixa pels treballadors i treballadores, per això tot el poder ha de recaure a les assemblees.

Perquè la seva lluita és la nostra lluita, la lluita de tota la classe obrera

NO SEREM LA SEVA MÀ D’OBRA ESCLAVA!

TOTES I TOTS A LA VAGA!

SOLIDARITAT AMB LA VAGA A TELEFÒNICA!