Solidaritat amb la lluita a INDOX

Solidaritat amb la lluita a INDOX

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), donem tot el nostre suport als  treballadors i treballadores de l’empresa Indox en la seva lluita contra els acomiadaments.

Rebutgem totalment que es deixin sense feina als 180 treballadors d’Indox, això suposa un cop social i econòmic molt dur per a les seves famílies i per a tota Tàrrega, doncs l’acomiadament dels treballadors/es  podria suposar la pèrdua de l´ocupació de fins al 20 % de la població activa de Tàrrega.

Els treballadors i treballadores han fet molts sacrificis durant aquest darrer any i mig. No s’han pagat nòmines, s’han fraccionat pagues extres, es va fer un ERE temporal i malgrat la lluita dels treballadors, al final  han estat  acomiadats.

És intolerable!

S’ha de ser contundent i salvar els llocs de treball, per la dignitat dels treballadors , les seves families i pel futur del municipi.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) fa una crida a conjunt de la classe obrera i als sectors populars per a solidaritzar-se amb la lluita dels treballadors/es d´Indox. Tanmateix transmitim la necessitat d´ enfortir la consciència de classe i la unitat dels treballadors/es per mitjà de la creació dels Comitès per a la Unitat Obrera CUO).

NI UN PAS ENRERA!

SOLIDARITAT AMB LA LLUITA A INDOX

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA !