Solidaritat amb els treballadors i treballadores de Titanlux
Manifestacion trabajadores Titan

Solidaritat amb els treballadors i treballadores de Titanlux

Aquesta setmana els treballadors i treballadores de Tintanlux han fet un pas més enllà en la seva justa lluita contra la patronal: han iniciat una vaga indefinida amb la intenció d’aturar els plans d’acomiadaments de l’empresa i exigir la readmissió dels i de les companyes acomiadades. Recordem que aquesta empresa té beneficis continuats, sent l’empresa de pintures líder a Espanya.

Els i les comunistes del PCPC afirmem que la vaga és el camí. No obstant, l’objectiu últim no ha d’ésser la readmissió i l’aturada d’acomiadaments massius d’aquesta gran empresa perquè si tot ho produïm tot ho decidim.

Pensem que la única solució possible per acabar amb la pobresa, la misèria, l’explotació brutal dels treballadors/es per part de la burgesia és l’organització com a classe. Prendre consciència d’aquesta explotació i organitzar-nos. Organitzar-nos per lluitar contra l’explotació i opressió de la nostra classe.

Dia a dia, els treballadors i treballadores de Titanlux, com ahir Panrico o abans d’ahir SEAT, demostren la unitat de classe en la lluita. D’aquesta manera cada cop es troben més a prop de vèncer l’individualisme per revertir la tendència d’un sistema que ens necessita pobres, treballant moltes hores, a canvi d’uns sous i drets miserables, mentre els empresaris segueixen acumulant beneficis a costa de la nostra explotació.

Cridem a l’organització obrera per sobre de sigles sindicals i divisions inútils; cridem a la solidaritat de tota la classe vers la lluita dels treballadors de Titanlux. Cridem a sindicats, comitès i organitzacions socials i polítiques a solidaritzar-se i defensar la seva reivindicació legítima, i cridem a unir-nos en un Front Obrer i Popular pel Socialisme per poder tenir instruments organitzatius i de lluita per tal d’acabar amb aquest sistema injust, mesquí i corrupte.

SOBREN ELS EXPLOTADORS, NO ELS TREBALLADORS!
SOLIDARITAT AMB LA VAGA DE TITANLUX!
TOT PER A LA CLASSE OBRERA!

Àrea de Moviment Obrer del PCPC