Solidaritat amb els i les vaguistes de l’Auditori de Barcelona. Prou repressió contra el moviment obrer

Solidaritat amb els i les vaguistes de l’Auditori de Barcelona. Prou repressió contra el moviment obrer

Els acomodadors i les acomodadores de L’Auditori de Barcelona, després de tres setmanes de vaga, han patit l’atac dels Mossos d’Esquadra, que han desallotjat de forma violenta la concentració dels treballadors i les treballadores davant L’Auditori.

L’Auditori de Barcelona, una Fundació Privada d’un consorci de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, subcontracta el servei d’acomodadors a la multinacional nord-americana Manpower. Manpower ha precaritzat les condicions de treball d’aquest col·lectiu fins a extrems de misèria, reduint el nombre de treballadors, escurçant les jornades de treball, acomiadant a companyes pel simple fet de reivindicar unes condicions dignes de treball.

Manpower és la responsable directa de la situació dels treballadors i les treballadores, però la responsabilitat real és de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. La seva resposta davant la vaga dels acomodadors i acomodadores és la utilització de vigilants de seguretat privada com a esquirols, fet il·legal que atempta contra el dret fonamental de vaga.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya recolza les reivindicacions del col·lectiu de treballadors i treballadores en vaga, consistent en:

  •  Que L’Auditori deixi d’utilitzar els vigilants de seguretat com a esquirols per fer la nostra feina mentre estem en vaga, la qual cosa suposa la vulneració dels nostres drets així com una acció il·legal.
  •  La recuperació del mínim de 3 hores per servei.
  •  Passar a ser contractats directament per l’Auditori amb un contracte indefinit.
  •  El reconeixement del conveni d’aplicació de locals i espectacles, que defineix un salari mínim clarament superior al nostre.
  •  El retorn a l’operativa prèvia a la modificació substancial de condicions que ja es va denunciar fa anys.
  •  La marxa enrere de la reducció de personal en Les Cantànies, imposada per l’empresa.
  •  El reconeixement de la superació del període de prova de tota la plantilla. Contracte indefinit per a tots els treballadors.
  •  Que la disponibilitat de cada treballador sigui consultada i respectada.

Denunciem l’ús de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra contra els vaguistes, com en el cas de l’heroica lluita dels treballadors i les treballadores de Panrico, els cossos repressius són utilitzats contra la classe obrera per defensar els interessos dels capitalistes i les multinacionals nord-americanes.

Cridem al conjunt de treballadors i treballadores a donar suport a la vaga i la seva caixa de resistència.

(BBVA) 0182-4003-17-0201538404
CONCEPTE CR VAGA AUDITORI

Visca la lluita dels treballadors i les treballadores de l’Auditori!
Visca la lluita de la classe obrera!

Partit Comunista del Poble de Catalunya