SOLIDARITAT AMB EL POBLE I EL GOVERN DE BOLÍVIA

SOLIDARITAT AMB EL POBLE I EL GOVERN DE BOLÍVIA

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) expressem la nostra solidaritat amb el Poble de la República Plurinacional de Bolívia davant l’intent de cop d’estat que impulsa l’imperialisme nord-americà juntament amb els sectors oligàrquics i reaccionaris de la societat boliviana.

El no recoixement de la clara victòria electoral del President Evo Morales forma part del manual dels nous cops d’estat del Departament d´Estat ianqui amb la complicitat de la Unió Europea. Com succeí a la República Bolivariana de Veneçuela, Nicaràgua… Els EUA intenten desestabilitzar violentament la voluntat dels pobles d’Amèrica intentant imposar canvis de govern mentre afavoreix la criminal repressió dels seus règims titella com a l’Equador, Xile o Hondures.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) recolza el dret del Poble Bolivià a la seva autodeterminació i a la unitat dels pobles d’Amèrica i el Carib, a l’hora que fem una crida a l’articulació d’un ampli Front Mundial Antiimperialista que confronti l’imperialisme. Cridem al conjunt de la classe obrera catalana i als sectors populars a solidaritzar-se amb el Poble Bolivià i a seguir les mobilitzacions que impulsi el Consolat de la República plurinacional de Bolívia a Barcelona.

Àrea Antiimperialista del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC)

Barcelona a 9 de novembre de 2019