Solidaritat amb el CSO Eskuela Taller d’Alcorcón

Solidaritat amb el CSO Eskuela Taller d’Alcorcón

El Partit Comunista del Poble de Catalunya vol mostrar la seva solidaritat amb CSO Eskuela Taller d’Alcorcón, pel desallotjament sofert en les últimes dates i també mostrar el nostre suport amb els detinguts tant en el desallotjament com en la repressió patida durant la concentració contra aquest. Moment en el que es van produir detencions i diversos dels detinguts van ser portats a l’hospital amb lesions de diversa consideració. La redacció dels atestats policials és un insult a les víctimes de la repressió, justificant les múltiples fractures i altres lesions afirmant que totes i cadascuna d’aquestes van ser produïdes per caigudes dels detinguts.

Volem també denunciar l’actuació tant per part de l’alcaldia d’Alcorcón per vil oportunisme polític i a la UIP, enviada a reprimir, per la seva especial brutalitat que no va permetre que ni tan sols es desenvolupés la concentració.

El PCPC agraeix especialment a tots aquells que conformaven i participaven d’aquest espai, per cedir-nos l’espai per a la realització d’un acte. Donem suport als nostres camarades i a la resta de participants de la concentració que van ser detinguts injustament i , com no podia ser d’altra manera, finalment absolts. Creiem que la solidaritat és una eina d’anada i tornada. Esperem la ràpida recuperació de tots els companys agredits.

 

Partit Comunista del Poble de Catalunya