Si el capitalisme no fa vacances…el PCPC de Barcelona tampoc!

Si el capitalisme no fa vacances…el PCPC de Barcelona tampoc!

 

El passat dimarts 18/7 a les 19h, el PCPC de Barcelona va reunir una desena de militants i uns quants simpatitzants per repartir els 1.500 fulls acordats a cèl·lula, on als quals es dona suport a la lluita obrera de diferents sectors i empreses, (Deliveroo, TDN, Metro, Bicing…), cridant a la unitat d’acció, a la sindicació dels treballadors, a la solidaritat de la resta dels treballadors i a la conscienciació política de la classe envers superar el capitalisme i construir la societat socialista.

Tanmateix, es van repartir desenes de diaris “Unidad y lucha”, materials (tríptics i fulletons) de la campanya del “Per què?” de temàtica de moviment obrer i es van repartir un centenar d’enganxines commemoratives del centenari de la Revolució Socialista d’Octubre.

Els camarades van fer 3 grups de treball: zona Sagrera, zona Clot i zona Navas, on vam poder parlar amb els treballadors i treballadores abastament, tot intercanviant opinions i experiències, inclús amb companys de TMB i busos Sagalès, els quals van agrair la campanya d’agitació realitzada.

Des del PCPC Barcelona considerem que aquestes accions més que necessàries, són imprescindibles, ja que la presa de consciència de la classe treballadora no es farà des d’Internet ni les “xarxes socials” en general.

Als temps actuals d’apatia i desmobilització -en plena contradicció amb la brutal crisi que pateix la classe obrera-, en bona part provocada pels reformistes encapçalats per la nova i vella socialdemocràcia, és més important que mai que els i les comunistes del PCPC estrenyin els llaços entre ells, i com part més avançada de la classe obrera, estrenyin així mateix la comunicació directa amb els treballadors i treballadores, plantant la llavor de la qual sortirà el fruit.

El PCPC de Barcelona segueix estant, cada cop amb més força, i amb més simpatitzants, als fronts de masses, de lluita i com a partit, aplicant la màxima de Lenin “no n’hi ha teoria sense praxi i viceversa”.

El PCPC de Barcelona continuarà estant al carrer!

La Revolució no es fa, s’organitza!

Partit Comunista del Poble de Catalunya