Setmana de lluita per l’Educació Pública: Tancades del 4 al 10 de Febrer

Setmana de lluita per l’Educació Pública: Tancades del 4 al 10 de Febrer

Els i les docents tenen clar que les promeses i negociacions que duen a terme el Departament d’Ensenyament i els sindicats del Poder, no són el camí per aconseguir aturar la privatització de l’educació pública.

Cal defensar l’educació de les classes treballadores, recuperar els drets laborals i els recursos necessaris que aquests darrers anys s’han anat perdent paulatinament amb les retallades sofertes .

Cada cop més educadors i educadores entenen que la lluita organitzada és el camí.

Així doncs, la darrera vaga d’educació que va tenir lloc al novembre del 2018 va ser crucial per fer revifar l’Assemblea de Treballadores de l’Ensenyament de Barcelona.

Els i les docents més conscienciats/des de forma assembleària i des de la base durant tots aquests mesos han anat analitzant diferents maneres per reivindicar els seus drets laborals, així com per revertir les retallades.

Aquesta vegada aquesta lluita organitzada queda materialitzada en les TANCADES a diferents centres educatius que tindran lloc durant LA SETMANA DE LLUITA del 4 al 10 de febrer.

L’objectiu d’aquesta acció és augmentar la consciència de classe de tots els treballadors/es de l’educació reglada i no reglada així com enfortir els seus vincles per tal que la seva lluita contra la patronal cada cop tingui més força.

Des de el PCPC felicitem la capacitat d’organització de la lluita dels i les docents i altres treballadors de l’ensenyament.

Des de el PCPC denunciem la manca de sindicalisme de classe que pateix l’àmbit educatiu ja que tot i que properament tindran lloc les eleccions sindicals d’educació (12 de març) el suport a aquesta mobilització és pràcticament inexistent.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!
VISCA L’EDUCACIÓ PÚBLICA, CIENTÍFICA I LAÏCA DE QUALITAT!

Àrea de Moviment Obrer del PCPC