Prou agressions imperialistes contra la sobirania cubana!

Prou agressions imperialistes contra la sobirania cubana!

Avui 15 de novembre per fi Cuba ha pogut obrir les fronteres després de mesos i mesos en que ha tingut que aplicar, igual que arreu del món, mesures restrictives per poder combatre la pandèmia de Covid-19.

Les dificultats econòmiques que ha comportat aquesta pandèmia poden veure’s alleugerides amb aquesta obertura de fronteres que permet tornar a rebre turisme, recuperar relacions comercials, etc. Però l’imperialisme estatunidenc, sempre alerta quan es tracta de soscavar la sobirania de Cuba, mou fils entre els seus mercenaris per preparar una “mobilització” anomenada “Marcha Cívica por el Cambio” que no és més que un eufemisme per amagar un nou episodi d’ingerència i promoció del colpisme des dels Estats Units.

En els darrers anys hem pogut veure en d’altres racons del món com aquest tipus de mobilitzacions aparentment pacífiques, també conegudes com a revolucions de colors, donen pas al terror i la violència que acaben amb la caiguda de governs sobirans rellevats per uns altres de titelles sotmesos a la voluntat de l’imperi.

Tan el govern revolucionari com el poble cubà porten molts anys, masses anys, patint una política bel·ligerant per part dels Estats Units i aliats amb agressions de tot tipus com per ara deixar-se enganyar per una suposada mobilització pacífica que no respon en cap cas als interessos ni a justes reivindicacions que puguin tenir els cubans i cubanes. És per això donem suport a les mesures que pugui prendre el President Díaz-Canel, amb el suport del poble cubà, per tallar d’arrel amb aquesta enèsima provocació i intent de desestabilitzar a Cuba.

Tota aquesta estratègia d’agressió tutelada per l’imperialisme estatunidenc no es circumscriu només al territori cubà. Al Consolat General de Cuba a Barcelona, al igual que d’altres consolats i ambaixades arreu del món, porta mesos patint un assetjament constant a les seves portes amb concentracions de l’extrema dreta cubana amb el suport de PP, Vox i feixistes autòctons on a diari les seves performances venen acompanyades d’insults, amenaces i tot tipus d’agressions al personal diplomàtic o a vianants que expressen el seu desacord amb les seves violentes proclames, com li va ocórrer a un militant del PCPC sent agredit i patint desperfectes al seu vehicle.

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) fem arribar com sempre el nostre suport incondicional i solidaritat al poble cubà al que encoratgem a seguir defensant la seva sobirania i el seu procés revolucionari.

Ens adherim a les mobilitzacions convocades per la coordinadora Defensem Cuba en defensa de la seu diplomàtica de Cuba i contra l’assetjament feixista per part d’elements contrarevolucionaris.

ABAIX EL BLOQUEIG!

PROU AGRESSIONS IMPERIALISTES CONTRA LA SOBIRANIA CUBANA!

VISCA CUBA SOCIALISTA! VISCA LA REVOLUCIÓ CUBANA!

Partit Comunista del Poble de Catalunya-PCPC