Programa municipal Olot

Programa municipal Olot

El PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC) presentem la nostra candidatura municipal a la vila d’Olot amb l’objectiu de millorar les condicions de vida de la majoria social, de les treballadores i treballadors.

Amb la teva col.laboració, lluitarem decididament per la implantació d’uns serveis bàsics efectius que puguin resoldre la misèria i pobresa que afecta a tantes famílies treballadores per culpa d’un sistema incapaç d’oferir treball digne a tothom.

Els i les comunistes sabem que el feixisme es vol moure per la nostra ciutat utilitzant falses notícies, avivant la flama del racisme, del masclisme i de l’odi al diferent com xai expiatori dels problemes ocasionats per la crisi capitalista. Olot és una ciutat d’acollida i solidària amb les demés nacionalitats que la composen. Els i les comunistes , per això, lluitarem contra tota discriminació per motius de procedència, ètnia, gènere u orientació sexual.

Les regidores i regidors comunistes farem reformes immediates que aliviaran la situació conjuntural de la majoria social. Fomentarem la unitat de les veïnes i veïns en un únic front de lluita pels interessos de la nostra ciutat. Les regidores i regidors del PCPC promourem mesures tendents a reforçar l’organització obrera i popular fora de les institucións, a elevar la conciència revolucionària i a promoure l’alternativa socialista i comunista com a única sortida possible en benefici dels interessos de la classe obrera i el poble treballador en el seu conjunt.

COMPROMISOS ELECTORALS

1. Eliminació de càrrecs directius i de confiança. Retalls dràstics de sous desorbitats.

2. Aturar el projecte de la variant fins que no quedi garantit que aquest projecte no és una obra especulativa i lesiva pel medi ambient

3. Aturar tota macroiniciativa privada que només perjudica als veïns/es.

4. Aturar l’absurd projecte de sentit únic al carrer Pou del glaç i estudiar fins i tot allargar el doble sentit de circulació en tot el carrer incloent el carrer de la Ceràmica.

5. Municipalització de tots els serveis públics, remunicipialització de l’aigua, del reciclatge i del serveis d’escombraries i cogestió dels propis treballadors/es.

6. Restablir els antics labavos públics del Firal que ens han estat arrabassats i construir-ne altres de nous.

7. Política fiscal progressiva. Que pagui més qui més tingui.

8. Devolució i restitució dels arbres del Firal robats i que van ser enduts en camions a un destí desconegut.

9. Mobilització i lluita per un sector educatiu i sanitari públic, gratuït i de qualitat.

10. Creació d’una línia d’autobús gratuïta i directa a l’Hospital.

11. Pla Especial de Neteja i Concienciació que solucioni el dèficit higiènic de la nostra ciutat.

12. Vivenda digna per a tothom. No als desnonaments. Construcció i promoció de vivendes per a la joventut i la tercera edat.

13. Llar d’infants a cada barri.

14. Foment del treball públic estable per la preservació del medi ambient.

15. Revitalització del petit comerç amb la prohibició de construcció de nous supermercats.

16. Afavorir les iniciatives que fomentin l’esbarjo de la joventut i que l’obliguen actualment a anar a altres ciutats.

17. Impulsar un veritable Pla de treball i ajuda fiscal (zero impostos) a les famílies obreres en situació d’atur.

18. Convertir l’antiga plaça de bous en un espai públic permanent i fer les obres necessàries per evitar que mai més torni a ser utilitzada per a espectacles sagnants.

19. Reparació del camp de fútbol de Sant Miquel.

20. Restauració de l’antic centre de bombers de Sant Miquel, creació en ell de biblioteca pública i centre social per la gent gran.

PCPC- Olot