PRIMER DIA D’ESCOLA : VAGA 6 DE SETEMBRE

PRIMER DIA D’ESCOLA : VAGA 6 DE SETEMBRE

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) ofereix tot el suport a la vaga d’educació amb què s’inicia el nou curs escolar.

El 6 de setembre la docència no té cap altra opció possible si realment defensa l’educació dels fills i filles de la classe treballadora.

Els objectius són clars:

• Revertir les retallades que pateix el sistema educatiu: els diners públics a l’escola pública .

• Pacte real d’estabilitat de tot el personal educatiu que està en frau de llei.

• Acabar amb la privatització encoberta de l’educació a Catalunya.

En aquest sistema capitalista, com no podia ser d’una altra manera, la destitució d’en Josep Maria González Cambray no ha comportat cap canvi en les polítiques coercitives del Departament d’educació. Darrere del discurs conciliador de la nova Consellera Anna Simó continua havent-hi el mateix propòsit: el desmantellament de l’educació pública i la pèrdua de drets del personal educatiu.

Aquest primers dies de feina no només cal programar els continguts curriculars, és imprescindible l’organització d’Assemblees en els vostres centres de treball per tal que siguin moltes les treballadores i els treballadors que iniciaran el curs escolar fent vaga. No oblideu “lluitant també estem educant”.

Aquesta vaga ha d’ésser el detonant per organitzar-vos als centres de treball i per prendre partit políticament, per suposat cal exigir la unitat sindical de classe. Aquesta vaga pot ser el ciment i exemple per la resta del funcionariat, treballadors i treballadores de les Administracions Públiques.

S’ha de recuperar la solidaritat obrera perduda que permetrà enderrocar aquest sistema econòmic, polític i social que cada cop ofega més els treballadors i les treballadores.

LA LLUITA ORGANITZADA ÉS LA VICTÒRIA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA

Partit Comunista del Poble de Catalunya