Acte de presentació PCPC Vallès

Acte de presentació PCPC Vallès

Des de fa uns mesos ens hem unit persones provinents de diferents localitats de les comarques del Vallès Occidental i Vallès Oriental que ja veníem treballant en sindicats, moviments socials, organitzacions solidàries internacionalistes, etc per formar la cèl·lula de les comarques vallesanes del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC).

Entenem que davant dels embats que el capitalisme està duent a terme contra la classe treballadora que està causant estralls en una zona industrial com la nostra en forma de desnonaments, deslocalitzacions d’empreses i acomiadaments, sinistralitat laboral, etc cal dotar-nos d’una eina de lluita amb la que defensar els drets dels treballadors i treballadores i lluitar contra un sistema que ens fa la vida cada vegada més feixuga.

Per això entenem que la via per combatre-ho és organitzar-nos com a Partit Comunista, treballant per la construcció d’una societat socialista.

El proper dissabte 14 de setembre celebrarem l’acte de presentació de la cèl·lula del Vallès Occidental i Oriental a les 18h en el restaurant Anònims (C/Miquel Ricomà 57, Granollers).

En aquest acte podrem gaudir de la projecció de la pel·lícula “El jove Karl Marx” i posteriorment es realitzarà el debat “ Construir el Partit Comunista avui” on tots els assistents hi podran participar.

Us hi esperem!

Partit Comunista del Poble de Catalunya