PCPC VALLÈS Cine-Fòrum: La Cuadrilla, de Ken Loach

PCPC VALLÈS Cine-Fòrum: La Cuadrilla, de Ken Loach

El Govern de l’Estat Espanyol aplicarà en breu les ordres europees de liberalitzar el servei del ferrocarril. És a dir, empreses privades -que ja estan adjudicades i esperant el moment d’entrar “al mercat” (que no al servei)- podran operar i explotar la concessió del servei de tren, competint amb l’actual RENFE-ADIF.

Una clau de volta més del procés liberalitzador amb objectiu de privatitzar tot allò públic i en teoria al servei del poble; una nova volta a empitjorar i destruir condicions de feina i llocs de treball, de reduir els serveis públics a un negoci rodó. Un context pel qual cap formació parlamentària, ni catalana ni espanyola, han -ni tan sols!- opinat. Una realitat en la qual tots semblen sentir-se molt còmodes i plenament d’acord.

El 15 de Febrer, a les 17.30h, la cèl·lula del PCPC i la JPCPC del Vallès Occidental i Oriental realitzarem un videofòrum al local “Anònims” (C/Miquel Ricomà, 57, Granollers) amb la pel·lícula “La Cuadrilla”. Posteriorment farem un petit col·loqui amb el públic assistent.

Dirigida per Ken Loach, aquesta ens explica de forma molt gràfica i des de la perspectiva dels treballadors i treballadores el procés de liberalització i privatització del sector ferroviari a Anglaterra. Subcontractacions, externalitzacions, precarietat… tant del servei com de les infraestructures, condicions de treball i pèssima gestió, només encaminada a obtenir per part dels empresaris del transport el màxim guany son conseqüències que queden totalment reflectides al film.

Per tal d’organitzar-nos, formar-nos i crear consciència, us convidem a tots i totes: militants, simpatitzants, amics, amigues del PCPC i la JPCPC i públic en general a assistir a aquesta activitat (totalment gratuïta) i dir la vostra.

PCPC i la JPCPC del Vallès Occidental i Oriental