Obama go home!

Obama go home!

OBAMA-GO-HOME-PCPE-72

Fora Obama d’Espanya! Tot el poble al carrer contra la visita d’aquest criminal, torturador i assassí, representant dels monopolis internacionals.

El president dels EUA, un dels més grans criminals viu, ve a Espanya del 9 a l’11 de juliol. La finalitat d’aquest viatge és:

Revalidar el viatge que, també, va fer el seu antecessor George W. Bush, fa quinze anys, per donar continuïtat a la ingerència ianqui a casa nostra.

Tornant de la cimera de l’organització terrorista OTAN, a Varsòvia, assegurar-se que a Espanya s’apliquen els criminals acords que es prenguin en aquesta reunió.

Visitar la Base de Rota, seu del comandament de l’AFRICOM.

Revalidar, un cop més, l’ocupació militar del nostre país, visitant les il·legals bases militars avui existents.

Un periple de guerra i destrucció en què, com correspon al President de la major potència imperialista, no deixarà passar l’oportunitat per evidenciar, encara més, la subordinació total del territori nacional, i del govern, a les necessitats militars de l’imperialisme ianqui; així com la seva superioritat militar respecte a la Unió Europea, amb la qual, en el marc de la confrontació interimperialista, manté una relació plena d’interessos contradictoris.

La cessió de les bases de Rota i Morón, amb més de 3.500 militars nord-americans en el seu interior, que estan destinades a albergar tant l’escut antimíssils de l’OTAN, com la Força de Resposta de Crisi del Cos de Marines per a l’Àfrica i la Mediterrània, juntament a l’enviament indiscriminat de tropes espanyoles (fills i filles de la classe obrera) a multitud d’agressions imperialistes, constitueixen l’aportació que l’oligarquia espanyola realitza a l’OTAN per al sosteniment de la guerra i la defensa dels interessos de l’imperialisme.

El president Obama, que va programar fa mesos aquest viatge, ve al que considera terra conquerida i sotmesa. A reafirmar i exigir la submissió absoluta al seu dictat, la qual cosa faria igualment amb qualsevol nou govern que s’hagués format després de les eleccions.

Visita Espanya un criminal de guerra, un torturador i un terrorista, que es disfressa amb el cínic Premi Nobel de la Pau, amb la complicitat de l’imperialisme internacional.

Obama té el menyspreable mèrit, durant els seus vuit anys de mandat, de ser qui signa els assassinats extrajudicials que diàriament executa la CIA al llarg i ample del Planeta, i totes i cadascuna de les ordres que, promovent la guerra i el terror , han seguit imposant a sang i foc els interessos imperialistes al món.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), rebutja en els termes més absoluts la presència d’Obama a Espanya. I crida a organitzar tot tipus de mobilitzacions de masses per expressar el rebuig del nostre poble a la seva presència aquí.

Aquesta és una posició conseqüentment revolucionària que, de cap de les maneres expressarà el President del Govern del PP, ni de bon tros l’atlantista PSOE, però que tampoc exercitarà cap dels representants de l’oposició parlamentària de Units Podem que, després d’acceptar l’OTAN al punt 327 del seu programa electoral, l’únic que els preocupa de les bases militars nord-americanes al nostre territori és que, com exigís la portaveu de Podem a Andalusia, Teresa Rodríguez, es “creï en elles més ocupació nacional”.

OBAMA GO HOME!
AVUI I SEMPRE, OTAN NO, BASES FORA!
VISCA L’INTERNACIONALISME PROLETARI!

Partit Comunista del Poble de Catalunya