Noves mobilitzacions a l’Hospital Sant Joan de Reus

Noves mobilitzacions a l’Hospital Sant Joan de Reus

Divendres 29 d’Abril s’han tornat a repetir mobilitzacions dels treballadors de l’Hospital Sant Joan de Reus. El motiu ha estat una nova bateria de retallades que l’Hospital ha estat plantejant els últims dies, entre les que es troben nous atacs als treballadors que cada dia fan funcionar l’Hospital i devaluació del servei, com tancament de llits.

La corrupció i la mala gestió han estat plenament presents en els últims anys al grup Sagessa. Però els treballadors no hem de caure en el parany de corresponsabilitzar-nos amb la gestió de les engrunes que a dia d’avui es planteja la direcció. És evident que amb l’actual presupost no es pot mantenir una bona qualitat laboral i assistencial al nivell del que requereix la provincia de Tarragona, i és igualment evident que el repartiment dels recursos públics és una decisió política. A dia d’avui la burgesia té la ferma determinació d’abaixar-nos el nostre salari indirecte, que el percebem mitjançant serveis públics, per enviar els nostres impostos a destinacions més lucratives per les seves butxaques.

Tan sols l’amenaça de la organització i la determinació obrera pot minvar aquesta tendència, i tan sols la derrota general de la burgesia la pot revertir definitivament.
Cèl.lula de Tarragona del PCPC