Nou pàrquing per a l’Hospital Comarcal d’Amposta

Nou pàrquing per a l’Hospital Comarcal d’Amposta

Sempre ha existit la necessitat de places d’aparcament per a l’Hospital Comarcal, que en estar al mig de la ciutat impedeix la creació d’un pàrquing.

L’antic govern de CiU volia destruir el parc que hi ha davant l’hospital on es troba el Museu Comarcal del Montsià. Gràcies a la voluntat de tots els veïns i veïnes aquell atac contra un dels parcs més grans de la ciutat es va aturar.

El problema segueix sent la falta d’aparcaments, per aquest motiu el nou govern d’ERC vol fer el pàrquing en una zona de cases que està just al costat del parc on hi hauria capacitat per a menys de 50 vehicles.

Aquestes cases en la seva majoria són cases deshabitades o ocupades, que són propietat bancària. L’ajuntament d’Amposta vol comprar aquests immobles per una quantitat de 300.000 fins més de 500.000 euros i fer allà l’aparcament, sense comptar el que costarà enderrocar les cases i fer l’aparcament.

Els i les comunistes del PCPC en canvi, pensem que seria millor i molt més barat per al poble que al Carrer Cervantes on es troba l’antiga residència d’avis es facin aparcaments en bateria, ocupant així menys lloc i d’aquesta manera solucionar el problema de l’aparcament. Els costos no s’elevarien a més d’uns pots de pintura blanca i que la brigada municipal destinés un matí de treball.

No obstant pensem que és necessari la compra d’aquestes cases, ja que l’Ajuntament d’Amposta té pressupost per a això i molt més, i que immediatament aquestes cases siguin reparades i destinades a famílies amb pocs recursos, les quals no poden accedir a un lloguer.

Necessitem crear les condicions necessàries per donar dignitat a moltíssimes famílies d’Amposta que fa temps que pateixen les penalitats del sistema capitalista. Per aquest motiu és necessari crear lloguers socials en aquests habitatges de 50 € fins a 120 € depenent de les possibilitats reals de cada família.

Aquestes són propostes necessàries per millorar la vida dels qui més pateixen a la nostra ciutat.

Per un 2018 de victòries!
La teva lluita decideix!

PCPC d’Amposta Cèl•lula Rogelio Iranzo