Nou Comitè local i responsable polític al PCPC-Santa Coloma de Gramenet

Nou Comitè local i responsable polític al PCPC-Santa Coloma de Gramenet

El passat dia 17 de gener es va celebrar a la seu del PCPC un plenari extraordinari amb l’objectiu de triar el nou Comitè Local i al nou Responsable Polític de la cèl·lula de Sta. Coloma de Gramenet.

El sortint RP va presentar un informe polític de rendició de comptes on es va reflectir totes les activitats desenvolupades per l’organització, el qual va ser aprovat per unanimitat. Es va valorar com a positiu el treball realitzat per la cèl·lula, destacant l’activitat de la mateixa en les àrees de Finances; Agitació i propaganda; Moviment obrer; Moviment Popular, i la nova àrea de Solidaritat i lluita antiimperialista.

Tant el nou Comitè Local, compost per set membres que atendran el treball de les diferents comissions, com el nou responsable polític, van ser elegits per unanimitat.

Tenim la certesa que la unitat de classe i la lluita organitzada és l’únic camí per a la transformació de la societat, cap a una sense explotats ni explotadors. Guanyar la batalla de les idees contra les posicions reformistas que ressorgeixen a la calor de la crisi capitalista per desviar els treballadors de les seves posicions revolucionàries. Aixafar el feixisme de la nostra ciutat i totes les seves vessants oportunistes. Organitzar la revolució.

La cèl·lula del PCPC Sta. Coloma està preparada per confrontar i superar totes les dificultats futures, mai vendrem la bandera vermella dels i les treballadores.

 Visca la lluita de la classe obrera!

Comitè Local PCPC-Santa Coloma de Gramenet