NOTA DE DENÚNCIA DEL PCPC I PCPE DAVANT DEL SUPORT DE PUIGDEMONT AL SIONISME

NOTA DE DENÚNCIA DEL PCPC I PCPE DAVANT DEL SUPORT DE PUIGDEMONT AL SIONISME

El President Puigdemont recentment ha publicat un missatge de twitter:

“Congratulations Israel on the 70th anniversary of your Independence. Your struggle against adversity and your spirit of self-sacrifice has gained our respect in Catalonia #yomhaatzmaut”

La traducció seria: “Felicitacions a Israel en el seu 70è Aniversari de la vostra independència. La lluita contra l’adversitat i el vostre esperit d’auto sacrifici s’ha guanyat el nostre respecte a Catalunya.”

El PCPC i PCPE denunciem aquesta felicitació al règim sionista-feixista d’Israel perquè avala l’ocupació israeliana per la Nakba, el desastre per al poble palestí, èxode, empresonaments i mort.

Aquestes declaracions no ens han sorprès en absolut tenint en compte les excel·lents relacions de bona part de la burgesia catalana amb el règim sionista d´Israel: relacions comercials, institucionals, acadèmiques. Cal recordar que molts caps dels Mossos d´Esquadra van ser formats pel Mossad (serveis d’intel·ligència israelià).
Fins i tot, els dirigents de l’antiga CiU (actualment PDeCAT) han defensat el projecte d’un exèrcit català de 24 mil efectius. Ja sabem que Israel seria novament els qui es farien càrrec de la formació d’aquest exèrcit inserit dins l’OTAN. Un exèrcit – en una hipotètica República Catalana – que faria el mateix que l’Exèrcit Espanyol: posar-se al servei de l’OTAN per tal d’intervenir, ocupar, explotar, assassinar als pobles del món tal com s’ha fet fins ara. Unes intervencions militars això si, en nom de la democràcia i els drets humans tal com s’ha vist a Iraq, Líbia, Síria. Recordem també que cada any a l’ONU, Israel juntament amb els EEUU voten a favor de mantenir el bloqueig criminal contra Cuba. Una situació que es manté malgrat que la resta de països (191) van votar en contra de la mesura.

Aprofitem per denunciar al conjunt dels partits polítics de l’arc parlamentari que tenen relacions que
signifiquen suport del sionisme. Les hemeroteques estan plenes de documents i declaracions on es
mostren les excel·lents relacions del PP, Ciutadans i PSOE. Fins i tot l’Alcaldessa de Madrid de la
coalició Ahora Madrid (on està Podemos) li va donar la clau d’Or de la ciutat al cap de l’estat israelià el novembre de 2017. A Catalunya tenim a la Sra. Pilar Rahola que forma part d’aquest lobby sionista
català. Inclús l’Alcaldia de Barcelona (dels Comuns) ha participat i promou activitats on es dóna la paraula a enemics de la Pau a Orient Mitjà, a justificadors de les agressions a aliats del sionisme.

Avui també hem escoltat la notícia de què Romania traslladarà la seva ambaixada a Jerusalem. En tractar-se d’un país de la Unió Europea cal preveure que seran més països que seguiran aquesta provocació que va iniciar el Govern dels EEUU. No ens hi hauria d’estranyar que Puigdemont es comprometés encara més a fer una feina de lobby sionista per pressionar a altres països europeus a ampliar la llista.

El PCPC ha defensat la legitimitat de la República Catalana fruit del referèndum de l’1 d’Octubre i d’unes eleccions imposades – per l’article 155 – el 21 de desembre on va conformar-se una majoria independentista.
Malgrat això denunciem els intents d’alguns de voler construir una República Catalana subordinada als interessos imperialistes.

El Sr. Puigdemont ha insultat al poble palestí que pateix un genocidi silenciat per la gran majoria dels països  occidentals i dels seus mitjans de comunicació. El Sr. Puigdemont ha insultat també al poble català que l’any 1986 va dir NO A L’OTAN. El Sr. Puigdemont ha insultat a la pau recolzant al règim terrorista d’Israel que finança a mercenaris per destruir als pobles àrabs i expropiar els seus recursos.

El poble català vol pau, sobirania i drets bàsics coberts. Això no serà possible dintre de l’OTAN, Euro, UE, FMI.
Els i les comunistes del PCPC i PCPE sempre hem denunciat el nazifeixisme i la qual cosa va significar el terrible holocaust patit pel poble jueu. La imposició de l’Estat d’Israel per part de 33 països de l’ONU va suposar una autèntica neteja ètnica (hi ha 5 milions de refugiats palestins fora de la seva terra). El PCPC i PCPE denunciem el reiterat incompliment del dret internacional d’Israel. Israel és un país artificial i racista que aplica els assassinats massius amb total impunitat. Els dirigents sionistes no estan legitimats per declarar-se hereus de l’holocaust nazi. Sionisme és Feixisme.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) defensem una República Socialista Catalana i si és el desig del poble català que estigui agermanada dins d’una República Socialista de caràcter Confederal amb la resta dels pobles de l’estat.

ABAIX EL SIONISME!
VISCA LA LLUITA DEL POBLE PALESTÍ!

Àrea Antiimperialista del PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
Área Antiimperialista del PARTIDO COMUNISTA DE LOS PUEBLOS DE ESPAÑA (PCPE)