NO A UNA SEGONA TRANSICIÓ!

NO A UNA SEGONA TRANSICIÓ!

cartell2

NO A UNA SEGONA TRANSICIÓ!

PODER OBRER, AUTODETERMINACIÓ I REPÚBLICA SOCIALISTA!

 La crisi institucional que afecta al sistema capitalista a l’Estat espanyol, ha col·locat les classes dominants davant la necessitat de prendre la iniciativa de realitzar canvis en l’estructura de l’Estat burgès, per tractar de contenir els efectes desestabilitzadors d’aquesta crisi, i reconduir la situació a una nova estabilitat per mantenir l’explotació sobre la classe obrera i els sectors populars.

L’abdicació del Rei no és una altra cosa que un intent de canviar alguna cosa perquè tot segueixi igual. La lluita obrera ho ha d’impedir!

Es pretén articular una Segona Transició que, igual que la primera, creï un nou marc de dominació en el qual les classes dominants es garanteixin la seva situació de privilegi, acumulació parasitària de riquesa, i empobriment generalitzat de la classe obrera i sectors populars.

És la lluita de la classe obrera més combatent la qual amenaça l’estabilitat de les classes dominants. Per això ha de ser la lluita obrera, més combativa a hores d’ara, la que obri camí a un primer pas en l’acumulació de forces per avançar cap al Poder Obrer i la República Socialista de caràcter Confederal, que abordi també el lliure exercici del dret d’autodeterminació dels pobles.

Organitzar a l’ofensiva a les masses obreres i populars, en un Front Obrer i Popular pel Socialisme, és el camí de construcció d’una àmplia aliança de la classe obrera amb altres sectors del poble.

Aquesta és la proposta del PCPC i dels CJC-JCPC a la classe obrera i les capes populars de Catalunya.