No a la ingerència imperialista a Veneçuela

No a la ingerència imperialista a Veneçuela

Haga clic en Opciones

Concentració 19 d’abril a les 12 hores. Plaça Sant Jaume, Barcelona

El Partit Comunista del Poble de Catalunya convoca a concentrar-se davant el Govern de la generalitat contra la ingerència imperialista a Veneçuela.

Els EUA, amb el decret signat per Obama considerant la República Bolivariana de Veneçuela una amenaça a la seva seguretat nacional prepara el camí per futures intervencions contra la República Bolivariana. Avui a la guerra econòmica de la oligarquia apàtrida i dels monopolis internacionals i a la desestabilitzacio armada de grups mercenaris cal sumar l’amenaça militar directa que representa aquest decret. La Unió Europea també forma part de l’agressió contra la República Bolivariana de Veneçuela, les constants agressions mediàtiques, i el finançament, mitjançant fundacions pantalla, d’actes terroristes s’han convertit en una constant. La darrera foto de Felipe González, el president dels GAL, i de José Maria Aznar, el President de les Azores, signant un document ingerencista contra la democràcia veneçolana son la mostra més visible del compromís espanyol amb l’extrema dreta colpista.

A Catalunya, l’aprovació d’una resolució contra Veneçuela, assumint el discurs i les posicions de l’intervencionisme ianqui, situa novament el Parlament català de genolls davant l’imperialisme de la UE, l’OTAN i els EUA.

Solidaritat amb la República Bolivariana de Veneçuela!

No a la ingerència Imperialista!

Visca l’internacionalisme proletari!