No a la guerra imperialista! No a l’invasió de Síria!

No a la guerra imperialista! No a l’invasió de Síria!

img-20160912-wa0028

Convocatòria: Dimecres dia 14 a les 20h, Concentració davant el Consulat de Turquia, Passeig de Gràcia 7-Barcelona.

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya donem el màxim suport i us convidem a participar aquest dimecres dia 14 a les 20h, a la Concentració davant el Consulat de Turquia Passeig de Gràcia 7-Barcelona, en protesta contra l’agressió a Síria.

A continuació us deixem el manifest de la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’Otan

NO A LA GUERRA IMPERIALISTA!
NO A L’INVASIÓ DE SÍRIA!

Als darrers mesos, estem veient com els diferents grups terroristes i Estats de la regió segueixen, de diferents formes, atacant i segrestant la sobirania de Siria.

Als innegables avenços de l’Estat sirià contra els terroristes promoguts per les dictadures com Aràbia Saudita o Qatar, els agressors turcs, europeus i nordamericans ara aposten amb la invasió poc dissimulada d’una part del territori sirià. Amb una ambigua i ridícula excusa de “lluita contra el terrorisme”, el govern tuc, juntament amb EEUU i l’OTAN, envaeixen, ataquen i creen barbaritat rere barbaritat per tal de destruir Síria i convertir la regió en un protectorat on explotar recursos i mà d’obra impunement.

És per això, que des de la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN, ens reafirmem amb la nostra postura:

– Apostem per la retirada immediata de totes les tropes agressores de la regió i el dret d’autodeterminació i sobirania dels pobles agredits per l’imperialisme.

– La desmobilització, el tall de finançament i la incautació del patrimoni dels grups islamo-feixistes (ISIS, Al Qaeda, ELS, al-Nusra, etc, etc).

– Exigim als poders públics, tots ells, des dels Ajuntaments fins el Govern Autonòmic i Central, una condemna contundent de l’agressió imperialista contra Síria, Iraq, Líbia i Iemen.

– Apostem per una mobilització sostinguda per tal que Catalunya marxi de l’OTAN: mai més en el nostre nom, per una neutralitat positiva davant les potències internacionals. OTAN NO, BASES FORA!

Per això, cridem a la població a participar el proper 14 de setembre, a les 20h, a la concentració de rebuig a la guerra, davant el Consulat Turc: Passeig de Gràcia 7, 08007, Barcelona.