Ni retallades ni acomiadaments

Ni retallades ni acomiadaments

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i els Joves Comunistes del Poble Català (CJC-JCPC), volem manifestar el nostre suport als treballadors de Correus en la seva lluita per la defensa dels seus drets laborals i en contra de les retallades salarials. Les mesures que pretén dur a terme la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) són una clara agressió als i les treballadores de Correus, suposant la supressió de 8000 llocs de treball en tres anys. No tan sols volen enviar a l’atur a molts companys i companyes, sinó que volen empitjorar deliberadament les condicions dels que es quedarien.

Davant d’aquesta agressió de la companyia, entenem que només la lluita decidida i sense concessions pot evitar aquestes mesures. Portem anys de crisi capitalista i han estat multitud les lluites que la classe treballadora ha dut a terme. Una important lliçó de totes elles ha estat que només defensant amb ungles i dents els nostres drets és possible fer retrocedir els interessos empresarials contra els treballadors.

Una altra gran conclusió és la necessitat d’unificar diferents lluites en estructures comunes dels treballadors, en Comitès d’Unitat Obrera on treballadors de diferents sectors i sindicats puguin confluir des de la base per a organitzar una resposta conjunta que garanteixi la seva victòria.

Companys i companyes, ni un pas enrere!
Lluitar fins a vèncer!