Municipis on pots votar comunista, PCPC.

Municipis on pots votar comunista, PCPC.

El PCPC presenta a 5 municipis catalans (Barcelona, Lleida, Olot, Castellnou de Bages i Santa Coloma de Gramenet) candidatura a les eleccions municipals.

Es tracta de 5 candidatures de treballadors i treballadores conscients, participants del moviment obrer i dels moviments socials amb propostes de fons i calatge, de ruptura amb el capitalisme i l’imperialisme.

Sindicalistes, estudiants, historiadors, administratius, carters, economistes, autònoms, pensionistes, antropòlegs, filòlegs, intel.lectuals, professors de teatre, treballadores en precari, treballadors en atur,…integrants del moviment pensionista, de les assemblees de barri, dels moviments republicans, de les assemblees contra la precarietat i l’atur, del moviment feminista, de les organitzacions antiimperialistes i per la Pau i treballadores immigrades…han donat un pas al front, han decidit organitzar-se i presentar candidatures d’un partit que cada cop creix més i s’organitza millor amb i per la classe obrera.

La proposta revolucionària a Catalunya es diu PCPC.

La proposta que pot aturar la barbàrie és la socialista, i avui, la única força socialista és la que representa el PCPC.

No et demanem només que votis PCPC, et demanem que demà, o millor avui, tú també donis un pas al front i t’organitzis amb la classe obera cosncient per transformar la realitat, construïr el món socialista i escombrar la barbàrie.

Visca la lluita de la classe obrera!

Partit Comunista del Poble de Catalunya