MANIFESTEM-NOS EL DIA 29 PER LA DEROGACIÓ DE LA REFORMA LABORAL

MANIFESTEM-NOS EL DIA 29 PER LA DEROGACIÓ DE LA REFORMA LABORAL

El PCPC crida a la classe obrera i al poble en general a recolzar totes les lluites que estan convocades per aquest 29 de gener per a denunciar les mentides referents a la Reforma Laboral que han difós els membres de l’actual govern socialdemòcrata de PSOE i PODEMOS, ajudats per les mentides difoses pels sindicats grocs CCOO i UGT.

Aquests sindicats que van defensar als treballadors (UGT quan la Segona República, i CCOO en la lluita contra el feixista i dictador Franco), avui son uns fidels aliats de la burgesia, que els financía (amb ajudes directes i altres a través dels governs), i han sigut incapaços de consultar als seus propis afiliats, decidint sols els seus grups cupulars de direcció el recolzament real a les reivindicacions de la patronal.

Com sempre, la socialdemocràcia, ajudada pel sindicalisme groc, ha fet tot el que li han manat els que paguen les seves campanyes electorals (CEOE, en especial), i les poderoses multinacionals que governen la Unió Europea. Han aplicat tot el que han reclamat aquests reals poders, no elegits i explotadors dels assalariats.

Avui, i després d’estudiar a fons els textos legislatius (redactats de forma complicada per a poder ser millor manipulats), tots els defensors de la classe obrera coincideixen en que la Reforma Laboral donada a conèixer el dia dels Innocents (28 de desembre passat) és una nova llei anti obrera. Ho afirmen tan els sindicats de classe (tan els afiliats a la Federació Sindical Mundial, com els que encara no hi estan) com els advocats de la classe obrera (com és el Col·lectiu Ronda, cooperativa que no defensarà mai a un empresari front als treballadors). Sols la patronal aplaudeix aquesta nova llei.

Per això, els comunistes, al costat de tots els defensors dels drets dels assalariats, ens felicitem de la ràpida i clara resposta dels sindicats de classe, que a més de publicar les seves respectives valoracions de la nova llei, han coincidit en lluitar junts contra aquestes decisions de la socialdemocràcia que governa avui l’Estat espanyol.

Com a defensors històrics que som dels drets dels treballadors i treballadores, sabem que, sols amb la unitat i la lluita, es poden assolir les justes reivindicacions de la classe obrera. Classe que té la millor arma per aconseguir justícia social, que és la Vaga General. I per arribar a poder realitzar-la cal passos endavant dels sindicats de classe com els que saludem en aquesta octaveta.

VISCA LA UNITAT DEL SINDICALISME DE CLASSE!

PROLETARIS UNIM-NOS I LLUITEM!

Partit Comunista del Poble de Catalunya