Manifestació per les pensions públiques a Amposta

Manifestació per les pensions públiques a Amposta

 

El passat dilluns 30 d’Abril va tenir lloc a la ciutat d’Amposta una manifestació per unes pensions públiques i de qualitat, la qual es va emmarcar en un seguit de manifestacions que s’estan duent a terme al conjunt de l’Estat Espanyol.

Es va començar a la plaça del mercat d’Amposta i va comptar amb l’actuació del grup de la ciutat Batukem tant al començament com en finalitzar la manifestació, a més de cridar-se consignes amb el megàfon.

Un cop es va arribar a la plaça de l’Ajuntament es va fer lectura de quatre comunicats, els quals van llegir els diferents portaveus: el de la Joventut, la Dona, els Jubilats i sobre les persones amb diversitat funcional i incapacitat laboral.

Es va fer menció a perquè ens trobem a la situació actual així com les retallades que sofreix el Sistema Públic de Pensions des de fa més de 30 anys gràcies als partits majoritaris PP, PSOE i CiU així com els sindicats majoritaris CC.OO i UGT.

Cal recordar que aquest any es va incrementar la suma de milions d’euros que va a l’exèrcit Espanyol en un 10% respecte als altres anys, cal recordar que és un exèrcit que està dintre l’OTAN i la seva única utilitat real és la de bombardejar i massacrar països sobirans per extraure les matèries primeres que necessiten.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya a la ciutat d’Amposta aplaudim aquesta manifestació organitzada per la Marea i el Comitè Unitari de Pensionistes i Jubilats de les terres de l’Ebre, ja que cal informar al poble treballador de la veritable realitat d’aquest sistema irracional i cobdiciós que és el sistema Capitalista.

Per un 2018 de victòries!
La teva lluita decideix!

PCPC Cèl·lula d’Amposta