Manifestació 1r de Maig a Barcelona

Manifestació 1r de Maig a Barcelona

El passat Divendres 1 de Maig, el PCPC va reunir un potent, nombrós i combatiu bloc comunista que va assolir l’objectiu de visualitzar, de forma clara i contundent, la necessitat d’organitzar-se col·lectivament i com a classe contra el capitalisme.

Van assistir al bloc de manera informal militants del Partit Comunista Britànic (PCB), del Partito Comunista-Sinistra Popolare italià, i de l’organització juvenil KNE (joves del KKE grec). Tanmateix, al bloc van assistir militants i simpatitzants del KP turc, els quals ja havien acordat la seva participació organitzada amb el PCPC.

Al voltant, doncs, de 250 persones van concórrer al bloc comunista.

No hi caben més pegats. No hi caben més esmenes ni sargits al tros de roba trencada i desgastada d’aquest sistema explotador i criminal, que explota, roba, saqueja, mata i oprimeix per arreu. Res ni ningú pot salvar-li la cara a aquest sistema a totes llums moribund i putrefacte, malgrat s’emmiralli i es vegi saludable.

El PCPC, partit de classe i nacional, que creix i es va fent fort, ho té clar: és el moment d’acumular forces, d’organitzar-nos i créixer encara més amb la fi de derrocar el capitalisme i instaurar el socialisme-comunisme.

Amb una taxa d’atur del 25%. Amb contractes “escombraries” de 2 hores quan s’explota per 12 hores. Amb 100.000 desnonaments l’any. Amb centenars de milers de llars obreres sense cobertures tan bàsiques com aigua, gas, telèfon, compra bàsica o llum. Amb bombardejos i guerres imperialistes contra diversos pobles del món, on directa o indirectament l’Estat Espanyol hi participa, ho tenim clar. Volem i necessitem el Poder.

Mai renunciarem al sindicalisme de classe. Mai renunciarem al Partit de classe.Mai renunciarem a organitzar la classe amb consciència de classe, i per això, seguirem afirmant, cada cop més alt i clar, que el nostre compromís és, per, amb, de, des dels treballadors.

Mentre el reformisme, per tots els seus vessants, es diguin com es vulguin dir, segueixi caracteritzant el capital com un llop vegetarià, i a la seva superestructura de dominació –l’Estat- com a “element neutre”, continuarà, un i mil cops, enganyant-se a si mateix i a tots aquells als que de eufemísticament, anomena “ciutadans”, “gent” o “classes mitjanes”. Per a ells, han mort els treballadors. Tots som “persones”.

Doncs no. Uns produeixen i altres viuen de la producció. Uns disposen dels mitjans de producció i altres de la seva força de treball. Uns neguen el pa i la sal…mentre es mengen el caviar.

 

NI OTAN NI EURO NI FMI!
SI TOT HO PRODUÏM, TOT HO DECIDIM!
TOT EL PODER A LA CLASSE OBRERA!
REPÚBLICA SOCIALISTA I CONFEDERAL!

Partit Comunista del Poble de Catalunya