Manifestació 19 d’octubre “LLei Aragonès”- Bloc propi del PCPC

Manifestació 19 d’octubre “LLei Aragonès”- Bloc propi del PCPC

CONVOCATÒRIA DEL PCPC I LA J-PCPC: 16:30H RAMBLA DE CATALUNYA CANTONADA GRAN VIA (BARCELONA)

MANIFESTACIÓ 17H: DES DE RAMBLA CATALUNYA 19 (CONSELLERIA D’ECONOMIA) FINS PLAÇA SANT JAUME.

Camarades i amics i amigues,
 
L’Àrea de Moviment Popular fa una crida al Partit i al conjunt d’amics i amigues del Partit a participar en un bloc pròpi a la propera manifestació del dia 19 d’Octubre, dissabte, a les 17h, convocada per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès.
El Partit va treure a la llum un comunicat prou important del què és i què significa aquesta Llei, sorgida de les entranyes de la Unió Europea (UE), que pretén privatitzar i/o mercantilitzar fins 250 serveis bàsics. Volen donar una estocada mortal als serveis públics!

El Partit està participant de la Plataforma des del seu naixement de forma activa.
És molt important el nostre concurs, per exigir i plantar cara de forma activa i fent protagonistes als treballadors i treballadores, que són l’objectiu de l’agressió que està intentant tramitar el Parlament burgès català, amb ERC i Pere Aragonès al capdavant.

El PCPC animem a participar tothom al nostre bloc i fer d’aquesta mobilització un punt d’inflexió, que ens ajudi a reforçar la Plataforma i estendre la lluita contra la Llei Aragonès arreu, per aturar la més important agressió contra la classe obrera i els sectors populars dels darrers 20 anys.

Partit Comunista del Poble de Catalunya