Llibertat per als vuit detinguts al seu retorn d’Ucraïna

Llibertat per als vuit detinguts al seu retorn d’Ucraïna

Resolució del CE del PCPE i del secretariat dels CJC

El PCPE i els CJC expressen el seu més absolut rebuig per la detenció, en dies passats, de vuit joves a qui s’acusa per haver-se desplaçat a participar en el suport a les repúbliques de l’Est d’Ucraïna.

El Govern espanyol, amb aquestes detencions, demostra el seu compromís total amb el govern colpista de Kíev -que promou la il·legalització del Partit Comunista de Ucraïna- i, com a part del pol imperialista europeu, intervé activament i de forma fonamental en una guerra que està dessagnant a Ucraïna, i de la qual la classe obrera i el poble treballador són les víctimes principals.

El PCPE i els CJC exigeixen la immediata posada en llibertat sense càrrecs dels joves que van prendre la decisió d’oferir la seva ajuda a les repúbliques que lluiten contra les violentes agressions del govern colpista ucraïnès.

El PCPE i els CJC, fidels als seus principis sustentats en l’internacionalisme proletari, defensaran sempre les lluites obreres i populars a qualsevol lloc i, per això, mantenim el nostre suport a la classe obrera ucraïnesa en la seva lluita per la resolució de l’actual conflicte.