Llibertat immediata pel company Sergi!

Llibertat immediata pel company Sergi!

El capitalisme espanyol i català, en la seva fase terminal, tendeix a la reacció en tots els seus nivells. Aquesta tesis, defensada pels comunistes des de fa temps, veiem com es va  materialitzant.

Davant les reivindicacions populars contra el desallotjament de Can Vies, el sistema només hi respon amb violència policial i judicial. Un jove que està patint en les seves carns aquesta realitat és el company Sergi, veí del Clot, empresonat des del divendres passat a Can Brians sense haver comès cap delicte, com a cap de turc i ostatge, en els intents del sistema per aturar les mobilitzacions populars. Apallissaments al carrer, presó preventiva o muntatges policials són diverses tècniques del capitalisme per generalitzar la por i evitar la necessària resposta a les seves agressions.

Davant aquesta estratègia macabra, la classe obrera i els sectors populars no ens podem acovardir. Per cada agressió hem d’aixecar un mur de solidaritat. Per això el Partit Comunista del Poble de Catalunya se solidaritza amb el company Sergi i la seva família i exigeix la seva immediata llibertat sense càrrecs. Cridem a tota la classe obrera i els sectors populars a fer-se seva aquesta reivindicació i a difondre aquesta injustícia, sumant-se a les accions que des de la pàgina web http://sergillibertat.cat es vagin iniciant.

Davant la repressió, aixequem un mur de solidaritat!

Cèl·lula PCPC-Clot