L’Agressió sionista exigeix una resposta ferma

L’Agressió sionista exigeix una resposta ferma


En un acte de repudi a la humanitat i la justícia, l’Estat d’Israel ha provocat una nova onada d’agressió contra l’heroic poble palestí. Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), aixequem la nostra veu per denunciar enèrgicament la brutalitat sionista i expressar la nostra solidaritat indestructible
amb el poble palestí.


Les accions despietades del règim sionista, recolzades per un arsenal militar aclaparador, han portat la Franja de Gaza i Cisjordània a la catàstrofe humanitària. L’ocupació contínua, la demolició de llars i la violació dels drets fonamentals de palestines i palestins criden la urgència d’una resistència internacional. El PCPC exigeix la condemna inequívoca d’aquestes accions i el cessament immediat de la violència que ha sumit la regió al caos.


La solidaritat internacional és essencial per contrarestar la maquinària d’opressió sionista. Cridem a la mobilització del conjunt de la classe obrera i del poble de Catalunya per expressar el seu rebuig a la brutalitat israeliana i exigir la fi de l’ocupació de territori palestí.


Instem la comunitat internacional a aplicar sancions i pressions econòmiques sobre l’Estat d’Israel fins que respecti els drets legítims del poble palestí i posi fi a l’ocupació il·legal. És imperatiu que es porti els responsables de crims de guerra davant de la justícia internacional.


El PCPC reafirma el seu compromís amb la lluita per la justícia i la llibertat a Palestina. Una crida a la solidaritat internacional ressona ara més que mai, mentre el poble palestí enfronta heroicament la brutalitat del sionisme. No descansarem fins que la justícia prevalgui i el poble palestí arribi a la llibertat.


Amb Palestina i amb tots els pobles que resisteixen, només hi ha la nostra Solidaritat Internacionalista i el més ferm compromís amb totes les formes de lluita que desenvolupen en qualsevol dels fronts en què enfronta la bota sionista dels EUA, la UE i l’OTAN.


No hi ha marxa enrere!
Del riu al mar, Palestina Vencerà!

Comitè Executiu del PCPC