La Revolució d’Octubre present a Amposta

La Revolució d’Octubre present a Amposta

acte-de-la-revolucio acte-1

El Passat Dimecres 30 de Novembre a la ciutat d’Amposta província de Tarragona es va celebrar un acte per a conmemorar la Revolució d’Octubre de 1917 ja que aquest any es compleixen 99 anys . Aquest acte va ser organitzat per la organització del PCPC de la ciutat, amb una participació d’uns 15 assistents en una ciutat on aconseguir que el poble participi i vagi als actes polítics és escasa, ja que en total té uns 20.000 ciutadans.

Abans de començar l’acte es va fer un petit homenatge a la trajectoria del Camarada Fidel Castro Ruz que ens va deixar el passat divendres 25 de Novembre , així com un minut de silenci com a mostra de respecte.

Es va començar la xerrada-debat a les 20:30 hores i es va concloure a les 11:00 de la nit. Cal destacar que tant en la xerrada com al debat hi va haver molt interés per part dels assistents.

El Camarada Jose Juan Ferre ens va explicar els diferents sistemes i formes de dominació de la història així com els moviments socials del segle XIX i principis del XX, així com el començament de la Revolució d’Octubre de 1917, una intervenció aproximadament d’uns 30 minuts.

El jove Camarada Albert Santin va seguir explicant la Revolució d’Octubre i la guerra civil contra l’exèrcit blanc, el període d’industrialització i tots els canvis econòmics fins als anys 30. L’època dorada del Socialisme a la URSS fins 1941, La Gran Guerra Pàtria (Segona guerra Mundial ). El paper crucial del gran revolucionari el camarada Stalin , el triomf del reformisme a la Unió soviètica en 1956 , La caiguda de la URSS en 1991 així com les causes de aquesta caiguda i el paper dels oportunistes en la destrucció del Partit de la Classe Treballadora en els partits de tota Europa , i les propostes del nostre partit de cara a la construcció d’una nova societat i la organització de la revolució que té que donar aquet canvi. Aproximadament un 70 minuts.

Al concloure hi va haver un enriquidor debat. Des de el Partit Comunista d’Amposta ho valorem de forma molt positiva ,d’aquesta manera conclou aquest mes de mitings i actes que el PCPC a realitzat al llarg de tot el territori Català .

Perquè la Revolució no es fa , s’organitza. Ara més que mai Socialisme o Barbàrie 

PCPC Amposta