La lluita a Telepizza, un exemple a seguir

La lluita a Telepizza, un exemple a seguir

Des del PCPC saludem la lluita dels treballadors i les treballadores de Telepizza Barcelona, que el passat 6 de juliol van realitzar la primera vaga de la història de la companyia a Barcelona amb l’èxit de seguiment d’un 70%.

Aquesta lluita és un exemple per a totes les treballadores i els treballadors de sectors laborals com l’hostaleria, el repartiment a domicili o la neteja. Sectors pioners a l’estat espanyol en la precarització de llocs de treball.

No és només una lluita pel reconeixement del salari mínim, és una lluita per defensar la dignitat de vida de la classe treballadora a través de la defensa dels seus drets laborals. Les dels “riders”, les “kellys” i ara Telepizza o Domino’s, són experiències de lluita que demostren un augment de la capacitat d’organitzar-se i unir-se davant els esforços de les grans patronals internacionals per crear estratègies de divisió i poder així precaritzar al màxim les condicions laborals.

Aquest és el camí a seguir!! Cal extendre i enfortir les lluites dels treballadors i les treballadores pels nostres drets als llocs de treball, per unes condicions laborals que ens permetin tenir una vida digna i plena. Unes condicions que han costat un munt de vides i esforços per ser arrabassades a la burgesia i que en les últimes 4 dècades no hem parat de veure reduir-se fins a mínims que ens equiparen a la classe treballadora de fa 100 anys.

Cal conèixer les formes d’actuar de les empreses, entendre que la legislació estatal afavoreix a les empreses i no a la classe treballadora, que no ens podem conformar amb la lluita al nostre lloc de treball, perquè les lluites estan totes unides. Més enllà de la lluita sindical a cada empresa, més enllà de la lluita sindical en un sector laboral concret, cal reconstruir les estructures unitàries amb objectius comuns que ens permetin organitzar lluites revolucionàries.

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE TREBALLADORA!!

PER LA UNITAT OBRERA!!

FINS LA VISCTÒRIA SEMPRE!!

Partit Comunista del Poble de Catalunya