La ignomínia no sorprèn, ¡fa pudor! L’ambaixador de la República Popular Democràtica de Corea ha estat declarat persona “non grata” pel servil govern del Partit Popular

La ignomínia no sorprèn, ¡fa pudor! L’ambaixador de la República Popular Democràtica de Corea ha estat declarat persona “non grata” pel servil govern del Partit Popular

El corrupte govern del Partit Popular presidit per Mariano Rajoy, obeint vilment les ordres del cap de l’imperialisme ianqui, ha declarat persona “non grata” l’ambaixador de la República Popular Democràtica de Corea (RPDC) per les proves balístiques que l’Exèrcit de la RPDC ha realitzat com a demostració de la seva capacitat defensiva davant les greus amenaces i maniobres militars que l’imperialisme ianqui realitza juntament amb els seus titelles de Corea del Sud i el Japó a escassos quilòmetres de les cotes de la RPDC.

La decisió del govern repressor del PP s’insereix en la violenta i amenaçant actitud de l’imperialisme contra els pobles que es dignifiquen per oposar-se als plans de submissió que volen executar a sang i foc.

Arriba aquesta decisió indecent per part del govern del PP, que repeteix com un lloro les consignes del seu amo ianqui, i que ja han estat anticipades pels “honrosos governs democràtics” de Mèxic i Perú, que no es caracteritzen precisament per la defensa dels drets humans i pel seu respecte a la vida.

El PCPE denúncia davant els treballadors i les capes populars el perfil agressiu i bel·licista del govern del PP, que representa com lacai els interessos bastards i assassins de l’imperialisme.

El PCPE denuncia que, amb la mesura adoptada, el govern del PP pretén situar-se en la primera fila de criminal pla de guerra que l’imperialisme té dissenyat contra el poble de la RPDC.

El PCPE denuncia que el govern del PP emula activament la Conferència de Munic de 1938 que va precedir la II Guerra Mundial. Per això, el govern del PP i els sequaços grups polítics otanistas de l’arc polític de l’estat espanyol es convertiran en directes actors de la massacre que es pretén perpetrar.

El PCPE està convençut que el poder destructor imperialista va tenir la indomable resposta del poble, el govern i l’exèrcit de la RPDC.

‘ABAIX L’IMPERIALISME !!

‘PER LA SOBIRANIA DELS POBLES, VISCA LA REPUBLICA POPULAR DEMOCRÀTICA DE COREA !!

A 18 de setembre de 2017
Secretariat Polític del CC del PCPE